- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Много странен и също така гаден проблем!
Здравейте съфорумници! Днес стана нещо ужасно и необяснимо. През живота си съм пушил цигари много малко като дори не съм ги дърпал, както трябва. Но да минем по същество: днес с един мой приятел излезнахме да се разходим и решихме е така само да си вземем 1 малка кутия КИНГ. Моят приятел също не пуши! След 1-та цигара ми се зави малко свят и взех да позалитам, но като почнах 2-рата направо ми призля, и се изп*връщах към 4-5 пъти... Чуствах се отпаднало и ме болеше главата... След това седнахме на 1 пейка, поседяхме малко и се прибрахме. И това беше, и от днес вече няма да барам никакви цигари.. Искам сериозни отговори и без да ми се бъзикате, ако някой ще пише нещо лошо по-добре да не си хаби силата! Искам само да знам защо стана така. ;x
нормално е като не пушиш, по принцип, да те замайва от първата цигара и да се стига до гадене и евентуално повръщане при следващите цигари ... то това е и една от причините хората да започват дa пушат, защото ги замайва и се чувстват яко ... после обаче стaва шибана работа, като се окаже, че не могат без цигарите ...![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
напълно нормално е да ти кажа аз си пуша от близо 5-6 години а вече сам а17 и сега ако сменя цигарите или пуша много тешки повръщтам изпотявам се не знам къде съм не се тревожи това е въздействие на никотина и понеже кинга е тежък затова и съвет към бъдещи пушачи почнете с нещо леко и после с тежко
Първо, Кинг са възможно най-ужасните цигари и имат вкус на свинска мас.
Идеята на цигарите е да те замаят малко, ако обаче не си ял нищо преди това, ти става малко по-тежко на главата и ако не си свикнал, не знаеш как да реагираш, панираш се и драйфаш.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
+ това което всички ти обясниха аз ще допълня, че от цигарите пада и кръвното, така че ако има следващ път, в който да пушиш може да ти причернее и т.н., което е още по-неприятно.![]()
Със сигурност след тая случка няма да пробвам повече! Иначе благодаря за изчерпателните отговори! ; )