.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Unhappy Проблем с приятелка (всички се превърнаха в кифли)

Най - добрите ми приятелки ме зарязаха. Е не точно. Те си мислят че всичко е ок, ама не е. Започнаха да излизат без мен, да ходят в мола през седмица. Никога не мислят за това дали на мен нещо ми е удобно или не. Само искат да са готини. А всички други им се смеят.Непрекъснато си правят техни неща и ме гонят. И аз като истеричката която съм се вбесявам. Успявам да го крия, но всяка нощ едва ли не рева, задето пак са направили нещо. Как да постъпя с тях?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Не заслужават да страдаш за тях! Това не са истински приятели, щом постъпват така. Намери си други приятели, запиши се на нещо, занимавай се.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Не заслужават да страдаш за тях! Това не са истински приятели, щом постъпват така. Намери си други приятели, запиши се на нещо, занимавай се.
    Там е проблема. На мен ми е много трудно да се сприятелявам и не понасям промените добре.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Просто е, заеби ги с извинение и си намери други.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Не обичам промените, но лесно е да се сприятелиш с някой. Важна е нагласата.

Но ме е срам ... много

Град
    Варна
    Наранена си, защото си разочарована от хората, които си мислила за приятели. И какво означава не понасям добре промените, та ти не си пробвала? Недей да им ходиш след гъза и да се вбесяваш на хора, които няма да те чуят. Казах ти, започни да се занимаваш с нещо.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Варна
    от какво те е срам?

да общувам с непознати

Град
    Варна
    Еми престрашаваш се, преди всичко са непознати, затова не трябва да ти пука. С времето свикваш. Не трябва да те е страх да имаш приятели, само защото си се разочаровала.

Според мен не трябва да се ядосваш заради такъв тип "приятелки". Те не заслужават твоето внимание, не са ти истински приятелки, ако бяха нямаше да се държат по този начин. А ти колкото и трудно да се сприятеляваш знай, че има и други като теб, с които можеш да завържеш приятелство.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си