- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Последен SMS ..
"Айде слизай, пред блока съм."
Хей, к'во става душичко?Аре утре ако можеш да се видим, защото ми е много мъчно за теб?![]()
![]()
No coment ;xx
С: "Ехааа, а аз пак го изпуснах..."
"dokoga 6te mi se syrdi6 , 4akam te pred magazina ako iska6 ela ako iska6 ne dei"
Спи ми се ама ще отидем.. ;д аиде до 9![]()
![]()
Just be yourself!
Ако не спиш клипни.
Пратено от брат ми в 4 сутринтаМислих, че е нещо сериозно, а се оказа че иска да му пращам някаква тъпа програма по скайп
![]()
Честит ден на целувката ;*** Чак в неделя ще се връщам
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
"do mexanoto sam lud idvai"
"dobro utro ;d"
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
"Утре като стана към 2 ще ти звънна да се разберем. Айде лека ;**"
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
" За тебе винаги :** "
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
''eii kaji mi nomerraa za taksii na globull ;s mnogo e speshnoo ;(''