- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Много чудно съвпадение !!??
Значи аз съм роден в осмия месец 25.11.95 г. странното е, че съм чувал че хората в осмия месец не оживяват?? А още по странното е, че когато съм се родил е умрял един мой комшия точно на 25.11.95 г. Това на добре ли е или не ?? Един мой приятел каза,че е чувал че е на добре....Това са бабешки деветини, но все пак ми е интересно![]()
![]()
Това с осмия месец е пълна глупост. Има хора родени в 7-мия месец, та даже и по-рано. Лично майка ми е родена в 7-мия и е жива и здрава! Обикновенно момичета родени по-рано оцеляват, а момчетата са по-слаби. А това с умрялия съсед си е чисто съвпадение, и е нито на добре, нито на зле.
Е и аз си помислих така, но 3-4 мнения отгоре не са излишни![]()
Е,ти какво-искаш да ти прошепнем тайнствено през клавиатурата,че душата на умрелият ти комшия всъщност се е превъплатила в твоето,родено на осмия месец бебешко тяло..? Добре-щом искаш,така е.Има две възможности-или ти си преродения ти съсед или пък неговия дух живее в теб,редом със собствената ти душа.(само се замисли-не ти ли се е случвало да имаш усещането,че в теб живеят двама човека? вгледай се във всеки един от ирисите си-нима не се различават по оттенък? признаци колкото щеш...ах,че загадъчно ! )
Такам-сега по същество-че е съвпадение,съвпадение е-а дали е странно-ми за мене лично не много.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Що се караш ти пък не позволяваш да питам![]()
![]()
Епа,не се карам,по-скоро се чудя защо се вълнуваш от нещо толкова маловажно-родил си се осмаче-оживял си.Това има значение.
Пък че комшията решил да гушне букета точно,когато ти си излезнал на бял свят-ами,случва се.Нищо чак толкова странно няма в това събитие...просто съседите ти няма да са особено щастливи,ако надуваш силно музиката на birthday-party-тата си.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn