.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Съвет относно първия път!

Знам , че съм нова , просто проблема пред който съм изправена ее от наистина голяма важност за мен.
    Та..въпроса е в това че с едно момче се познаваме от близо 4 години , бяхме гаджета за определен период от време , по принцип сме много добри приятели , даже може да се каже че ми е най - добрия приятел. Но винаги между нас е имало нещо , имам предвид че той много пъти ми е обяснявал че много иска аз да съм му първата и прочие. Но настъпи един момент , в който отново се случи нещо между нас и след това се скарахме , мина около месец и се сдобрихме , след което говорихме на темата за секса и понеже винаги се случва нещо , заради което не се получава , а сега идва просто идеалния момент ии въпроса ми е: --Според вас нормално ли ще е ако спя с него , и на двамата ни ще е за първи път , знам че никога няма да се получи отново да сме заедно , но просто на този етап от живота ми това е момчето , на което имам най - голямо доверие и до известна степен и двамата много се харесваме. И аз и той сме на 15 години.

--Никол

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Нормално е. Давайте.

Ми не виждам проблем аз... поговорете си, кажи му това, което пишеш тук, ако е разбрано ще те разбере и това е, нищо лошо няма да направите. След като това е момчето, на което имаш най-много доверие

Наистина благодаря за адекватните отговори и реших че наистина няма да има някакъв проблем! )

И аз си мисля, че е нормално. Използвайте презерватив и си се наслаждавайте на момента! Успех.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Ако се чувстваш наистина готова-действайте..

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Сега му е времето ако си напълно сигурна в себе си и той в тебе.

Успех и използвайте презервативи
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен Аватара на djipsito
    По-добре с човек на който имаш доверие. Секса сближава.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мерси на всички за отговорите и да наистина сте прави че секса сближава , така че вече с нетърпение чакам пролетната ваканция ии ще пиша да разказвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си