- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещият стол е D1ESEL! По-сериозен от всякога! Питайте - ще отговарям честно!
Без да тролвам, без да се лигавя! Напълно сериозно!![]()
що, миналия път тролваше ли ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Какво ти е мнението за Хитлер ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
Според мен е бил изрод, гей и нещастник отвсякъде. Но разбира се мисля, че и той, както всяка една политическа фигура е бил кукла на конци. И не вярвам, че се е самоубил. Или са го бумнали шефовете му, или смъртта му е инсценирана. Според мен да диктуваш живота на хората е едно - аз дори си мисля, че е най-добре, когато страната е монархия или под диктатура в повечето случаи, защото едва ли монархът или диктаторът би искал децата му, които ще наследят поста му, да управляват слаба държава. Но е едно да си диктатор, съвсем различно е да избиваш милиони по света без да ти мигне окото. И все пак, не вярвам, че е в ада.
Ами ако го е правил за благото на народа и в името на арийската раса това прави ли го изрод ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
защо не ти е харесал моят любим, за когото ти писах и как го преценяваш?
що понякога се правиш на пълен идиот ?
егоист ли си във всякаква отношение ?
какво мислиш за чалгата като цяло ?
какво мислиш за бъдещето,което предлага страната ни?
ако ти кажат да се опишеш с една дума каква ще е тя?
Toва, че правиш зло, дори и в името на твоя народ, не те оправдава! А специално този луд го е правил, заради тези, които са му дърпали конците! Както има например много братя и сестри, които обират имотите на брат си или сестра си, ощетявайки така децата на своите братя и сестри! Това е същото! Не го приемам!
за въпроса ти,не знам... може и да не си идиот ама някой ако ти прочете само лигавите теми точно такова впечатление ще направиш,а сериозните отговори са друг въпрос.. и като цяло не мисля,че си идот ама малко ти остава да ме убедиш в обратното ;д
иначе:
какво мислиш за т.н ''златна среда'' .. има ли я според теб като цяло в живота,а не в определена сфера ?
ако ти можеше да промениш нещо в себе си какво би било ?
....а в света ?
мислиш ли,че определена възраст е гаранция,че си трезвомислещ и що годе разумен човек ?
какъв е идеалът ти за жената,която да е до теб цял живот т.е. не в момента на тези години,а като решиш да създаваш семейство ?
какво предпочиташ - истината и да ти стане кофти или лъжата и да ти е добре ?
ако можеше да избираш да живееш сега и когато си поискаш (преди години,след години и т.н.) кое би избрал ?
чел ли си библията и какво мислиш за нея ?
както често споменаваш гей обществото в темите си - какво мислиш за него ?
Какво мислиш за Анонимните? Смяташ ли че и на тях не им е чиста работата, че всичко е един голям фарс, че те един вид са марионетки на същите тези против които се "борят", изобщо какво ти е мнението за тях? Също какво мислиш за конспирациите, тайните общества, НСР и т. н.?
Точно така мисля. Марионетки са. Както и всичките конспиративни теорииики, коит осе навъдиха - не са истината, а само прах в очите. Истината за това кои сме ние, от къде произлизаме, кой ни управлява, защо живеем така, а не еди как си - трябва да я търсим вътре в себе си. С малко повече анализ върху самите нас - ще стигнем до много истини. Тайните общества, или поне тези, за които ние знаем - масони, илюминати - са просто една сбирщина от нагли тъпанари според мен и отново пепел в очите. Колкото и абсурдно да прозвучи - аз мисля, че човечеството се управлява от извънземни. Както, когато ние играем някоя стратегия катo Age of Empires, така и нас ни ръководят. Според мен ние сме хибриди между извънземни и земни. Ако се замислите ще видите, че има много логика в това, което казам, макар и абсурдно да ви прозвучи. Доказателство: На земята няма никое друго животно, освен човека, което да има разум. Няма никое друго животно, което да има нашите пропорции. Няма никое друго животно с нашите външни белези- кожа, коса и т.н. А ние хем сме умни и жестоки, хем сме чувствитлени, имаме типичните за животинките страх, чувствителност и желание да се гушкамеТова е моето доказателство за моята теория. И не съм я прочел, САМ СЪМ СТИГНАЛ ДО ТОЗИ ИЗВОД!
![]()
А вярваш ли в Дарвиновата теория, в теорията за Големия взрив? Ако не - как сме се появили според теб тогава? И ако ни управляват извънземни, тях пък кой ги е създал, те откъде са дошли? Много ми харесва начинът по който мислиш и разсъждаваш, странен (в най-добрия смисъл на думата) човек си ти.![]()
Meрси.(как обичам да ме хвалят обаче
)
Та значи, не вярвам категорично в Дарвиновата теория. Напълно абсурдна е. Кучетата според мен винаги са си били кучета, маймуните- маймуни, котките - котки. Не вярвам и в теорията за големия взрив.
Представи си, ако извънземните на някоя друга планета са били застрашени от апокалипсис преди милиони години, когато човечеството се е появило и те да са искали да остане расата им на земята. Обаче има един проблем - не могат да се приспособят към климата, радиацията, болестите и т.н., които са на нашата планета. Затова, колкото и като филм на ужасите да звучи, според мен са дошли няколко извънземни на земята в скафандри, нае*али са 3-4 маймуни (разбира се казвам го образно, но както се правят хибриди, така и ние сме създадени). По този начин част от тях остава на земята, бива спасена на земята и продължават да живеят тук. А може и просто да са решили да направят хибриди между тях и Земляните, а именно да направят нас, Човеците, които сме хибриди между земно и извънземно, за да може, ако евентуално някога в бъдеще ги достигне апокалипсис - да може част от тях да остане някъде на земята. И така - още ни контролират. Мисля си, че дори втората причина е по-вероятна. Живеейки тук на земята, ние я променяме, правим я по-приятна за живот за нас, които сме на поливина извънземни, макар и без да го съзнаваме. Така след години, векове или хилядолетия, извънземните биха се спасили на земята - изцяло приспособима и пригодена за тях. Да се надаваме само да ни оставсят и нас тук да си живуркаме, а да не ни убият, да не се окаже, че само са ни използвали, за да си направят земята възможна за тяхното пребиваване чрез нас и да ни заличат, заедно със Земляните, а именно слончетата, лъвчетата, котенцата, кученцата, папагалчетата. Ние не сме земляни - ние сме хора - хибриди между маймунка най-вероятно и извънземни. Всичко, което имаме днес - музика, наука, технологии - всичко идва от тях, извънземните. Не от Стив Джобс.
Последно редактирано от D1esel : 03-15-2012 на 19:12
^ направо си ми открадна въпроса.. и аз точно това щях да питам за големия взрив и за това какво мисли за превръщането от енергия в материално нещо ..
и за извънземните още един въпрос,че сега се сетих - според теб как изглеждат (като изключиш зелени човечета с по едно око ;д )
най-разумния човек според теб е ?
за да определиш един човек като истински какъв би бил той ?
какво мислиш за Лъки Лучано и Ал Капоне ;д;д; ?
Е хубаво, де, като не вярваш в теорията за Големия взрив, откъде аджеба се е появила вселената тогава? И също, щом смяташ че извънземните са ни създали, тях кой ги е създал?