- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Две неща, който ме подразниха
Първо:
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...da-mu-otkazha/
Кви са тея сатанистки теми в форум с преобладаващо присъствие?
Тогава пуснете тема: "Как да си осигуриш всяка кучка"
Второ:
Реклама на Durex В teen сайт? Seems legit.
Тази реклама обаче би паснала перфектно на раздела за младите майки![]()
Това за младите майки![]()
![]()
![]()
ПП Опс, сори че показах някакво одобрение към теб. Извинявай, за пореден път!![]()
Не разбрах какъв точно ти е проблема с рекламата на Durex?
Никва идея си нямам, даде ми я един негър от бившия клас
Че е в сайт за 13-19 годишни и мигар да насърчава един вид предпазните средства, насърчава и ебането.
А и преди около 2 месеца имаше долу линк към някакъв от другите сайтове на инвестор, на който стоеше едно чудовище по цици, което се прави на манекенка.
Каква реклама на Durex?
И по-добре да насърчава ъъ правенето на любоВ С предпазни средства, отколкото да гледаме реклами на Шурчек примерно. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
E тя се появява от време на време редом с една реклама на фанта.
Ем виж така е за шурчека, ама това ще е и по-голям фейл, макар и само женската част да се засегне.
Аз лично не смятам, че е подходяща, гледайки кибиците в главните форуми.
П.П. - И ти си имаш думичка-табу, а :>
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Прав е Уакс. Но това е задколисна политика, която цели изпростяване на масите. Тя е навсякъде. Демек: "правете секс, пък ученето не е готино"
Да, преди години са правили секс пак на 15, защото тогава им е бил уредения брак.
И какви трябва да са ценностите? Какъв проблем имате като цяло с това да се прави секс, ако се прави между хора, които знаят какво правят и го искат наистина?
Както и да е, въпросът дали трябва или не трябва да се прави секс на ранна възраст няма връзка в случая. Тийнейджърите ще правят секс така или иначе, защото просто им се прави. Не искате младеж, която прави секс и е невежа относно това какви опасности има и как трябва да се предпази от тях.
Toва е същото като масовото ходене по моловете - отиваш там, защото всички ходят, дори и да нямаш пари да си купиш нещо. Така и със секса - правиш го, защото всички го правят, а не защото си готов за това.
Ок, нека да закриваме очите и ушите на всеки тийнейджър когато се спомене контрацепция, за да не вземе да реши да прави секс... типично средновековно мислене.
След като значителен брой 15+ годишни така или иначе правят секс е съвсем нормално да знаят какви опции за предпазване имат.
За това би трябвало и да им се обяснява в училище, защото не се знае от кого може да научат за това.
Давам пример с един педофил от плевенсто май беше, дето беше обучил внучка си, че да я барат чичковци долу е нормално.
Пък и "ако се прави между хора, които знаят какво правят и го искат наистина" не ми се струва подходящо.
Кажи ми колко процента от кибиците в главните форуми са такива? Под 20%
Абе вие сте аборигени бе... не трябвало да се говори за контрацепция.. нали има толкова, и медийни, и училищни кампании точно за това.. за предпазването от полово предавани болести, както и против наркотиците.. и то точно с цел тийнейджърите, за които това е толкова популярна тема, да са наясно.
Иначе на 30 годишен ли ще му рекламираш презерватив?