- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Много важно: Моето екпертно мнение за външния вид на участвалите във форонната среща!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Значи, мили мои, изобщо не съжалявам, че не дойдох на срещата.Видях, че никой от вас нямаше нито една маркова дрешка, следователно сте ми под класата и добре, че не дойдох. Ако ме беше видял някой познат от вип обществото - щеше да ми се смее после, че съм в компанията на толкова безстилни приятели
Нека ви е ят

Освен това, доста детцвени изглеждате.
^ (за който не е разбрал, тук се шегувам, изобщо не съм ви гледал дрехите)
A сега по съществоМного се радвам, че сте точно такива, каквито си ви представях. Всичките сте много добри деца и много ви се кефя затова, че се събрахте и следващия път и аз ще гледам да дойда.
Изключително съм възхитен от излъчването на някои от участниците в срещата. Много ми хареса визуално ЛеденаКрасота - много хубаво момиче, хареса ми реакцията на БожияАгнец (Русата мацка), която каза: "хора, това са ми най-добрите приятели" - беше много сладка реакция. Много ми хареса усмивката на Колю, много е лъчезарен и съм 100 процента сигурен, че е и много добър човек, щото аз съм як и надушвам добрите хора. Този, дето му викат Ники, също е убавец, а гласът на Уакс е по-мъжествен, отколкото си го представяхА по нещата, които каза, докато правеше записа, разбрах, че именно той е бил душата на форонната среща, за което бях сигурен, че ще е така и преди това.
Toва е моята експертна оценка!Без възражения, моля! Нека ви е ят

Последно редактирано от D1esel : 03-18-2012 на 19:07
В допълнение - Светлето изобщо не става за фотограф, а на "русата мацка" ако това наистина са и "най-добрите приятели" - хора, които вижда за първи/втори път ... думите са излишни

Как бе ледената красота май беше с чанта на Louis Vuitton
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...

те и ментетата са маса пари
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ами всъщност Вакс въобще не беше душата на срещата. След като той си тръгна, стана по-забавно дори, така че :Д
Аз имам подобрено впечатление за Джесика, а също и Илия ми направи мн добро впечатление (май се казваше така :Д).