.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Изпъкналите ми ребра? Брато, представи си 1 момче около 1.68 на 53 кила - има ли според теб място за ребра? Квот щеш си мисли, ама си махнах коремчето и направих релеф за нормално време Пък ти ми приказвай как това са ребра. Да, може да не е много изпъкнал релеф, но за месец и половина няма как да е повече. Точно за това се захванах и с лежанката, да направя и гърди, че иначе не са като плочки. И като незнаеш кво имам там, не пиши...

Вие сте започнали с толкова, но на по-големи години.. Я кажи на колко започна фитнеса с 40кг щанга?
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    а ти имаш ли
    Според тебе? За да клякам с 180 дърпам 270 тяга ? Плочките никога не са ми били самоцел, просто дойдоха като екстра към първите 2
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    Аз може и да не съм го правил, но тези, които ми показват нещата и ме учат кое и как, са го правили, когато ти си смучкал цицка... И не знам кой се затиска на 20кг
    Мда и точно там е проблема. Щото аз съм смукал цицки преди 24 години, а тогава в бодибилдинга още са били масово на стероиди и са си мислели ,че максималното количество протеин , което може да се усвои на 1 път е 30гр. ...
    И междудругото плочки имам
    Изпъкналите ми ребра? Брато, представи си 1 момче около 1.68 на 53 кила - има ли според теб място за ребра? Квот щеш си мисли, ама си махнах коремчето и направих релеф за нормално време Пък ти ми приказвай как това са ребра. Да, може да не е много изпъкнал релеф, но за месец и половина няма как да е повече. Точно за това се захванах и с лежанката, да направя и гърди, че иначе не са като плочки. И като незнаеш кво имам там, не пиши...

Вие сте започнали с толкова, но на по-големи години.. Я кажи на колко започна фитнеса с 40кг щанга?
    БРАТО 1.68 на 53кг е приятелката ми. На едните кожа и кости как да няма да ти се виждат плочките? Да имаш плочки е фрапиращо на 1.85 на 95-100кг. А по изказването "искам плочки и корем" 100% съм убеден ,че в момента ги правиш , щото някоя фолк-гърла от даскалото харесвала момчета с плочки.

Аз лично започнах фитнеса с 40кг щанга в 7 клас, което ще рече ехееееее преди 10 годинки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си