.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Град
    Shumen

Фитнес vs. Лостове

При ходене на фитнес се увеличава обема на мускулните клетки, нали? Но само това ли? Променя ли се броя им и респективно силата?

Докато при лостовете се променя броя на мускулните клетки и тяхната издръжливост?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    кви мускулни клетки бе брат, тва не знам кой разбирач ти го е обяснил ама както те разбрах, грешно ти е обяснил
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

anonymous546178
    Guest
    броя на мускулните клетки като цяло не се променя. При всяка тренировка (независимо фитнес или лостове) се променя обема на мускулните влакна.

Голям фен Аватара на alchy
    Лостове - лято , зима - зала : ) Добре е и двете да се комбинират.. от залата ставаш по масивен и по тромав, а от лостовете по издръжлив и по еластичен + повече релеф : )

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от alchy Виж мнението
    Лостове - лято , зима - зала : ) Добре е и двете да се комбинират.. от залата ставаш по масивен и по тромав, а от лостовете по издръжлив и по еластичен + повече релеф : )
    Вероятно комбинацията от двете те прави и тъп като ръб,защото написаното е митовете от 50та година.

Град
    Shumen
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Вероятно комбинацията от двете те прави и тъп като ръб,защото написаното е митовете от 50та година.
    Как точно стоят нещата ?

Голям фен Аватара на iwwo_
    Залата изобщо не тe прави тромав, зависи как тренираш...

Супер фен Аватара на Anonys
    Десет букви. /\

anonymous546178
    Guest
    ^ Глупости. Релефа и масата зависят от начина на трениране а еластичноста дали се разтягаш, загряваш и тн.

Banned Мега фен
    ххаахахахах почнаха се тролските спорове
    ЛЪВЧОО ще се надбягваме ли хаххаха

Мега фен
    От мноооооооого време не сме си чесъли езиците и съм загубил форма

Banned Мега фен
    даам , какви времена бяха само ..

Аз сам на лостовете според мен като спорт си е по красив и гради всички мускули , но може и с Фитнес

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Bananas :D Yeee Виж мнението
    Аз сам на лостовете според мен като спорт си е по красив и гради всички мускули , но може и с Фитнес
    освен краката изостават много мускулни групи , пък да не говорим за качване на маса колко бавно и почти невъзможно е от трен на лостовете

Мега фен
    Ти добре си на лостовете,ама да не беше правил правописни грешки на първокласник

anonymous546178
    Guest
    За по-красив спорт, не знам, но определено не гради всички мускули. Колкото и да се мъчиш в залата успехите са в пъти по-големи. Междодругото видях един много фрапантен случай на лостаджия.. Якичко момче беше, ама друсаше с тесто и двата му крака бяха колкото единия мой. Но да.. от кръста нагоре си беше стабилен.. Та.. лостаджии.. не ви ли е в "културата" да бъдете "натурални" ?

Banned Мега фен
    аз на лоста без да сложа 20 кг добавена тежест - никакъв ефект не ми оказват

Град
    Shumen
    Хайде изяснете какви са плюсовете и минусите от двата вида тренировки

anonymous546178
    Guest
    Лично за мен плюсовете са:
    Лостове:
    безплатно е
    на чист въздух
    Фитнес:
    по-добър контрол на тежестта, може и повече от собственото ти тегло, може и по малко
    можеш да тренираш абсолютно всичките си мускули, като за основните групи има по 20+ упражнения
    тренира се по-интензивно, с оптимални тежести, съответно по-бързо се покачва силата и мускулната маса
    може да се тренира зимата
    във всеки фитнес има лост и успоредка..
    Има още плюсове за фитнеса, които не мога да се сетя, защото е близо 1 ..

Мега фен
    Няма плюсове , няма минуси. Ако имаш знания ще успееш което и от двете да тренираш... Но плюсът на залата е,че би трябвало да има треньор,който да има определено образование и да ти покаже какво да правиш..И дори да го правиш грешно често има хора с много голям опит,които може да ти кажат как да направиш дадено упражнение..На лостовете като ходиш с твои връстници дето я имат я нямат 1-2 години тренировки и те да са самоуки...

Аз съм по - голям фен на лостовете , макар че 75% от тренировките ми са във фитнеса Според мен ако искаш някакъв ефект и се стремиш към някакви резултати по - добре фитнес. А и лично мое мнение е , че е много по -лесно в залата , макар че и това е относително..
    Това е ТЪП подпис. Не го чети D:

Няма смисъл да си даваш парите по фитнеси и химии. Почни лостове.. безплатно е.. тренираш на чист въздух и ще се запознаеш с много нови хора както момчета така и момичета..
    Only God Can Judge Me !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от alexchyyyyy Виж мнението
    Няма смисъл да си даваш парите по фитнеси и химии. Почни лостове.. безплатно е.. тренираш на чист въздух и ще се запознаеш с много нови хора както момчета така и момичета..
    Ако ще е,че ще се запознае с много хора ,значи отива там за лаф моабет,а не да тренира..Точно така звучи...

Banned Мега фен
    Почни лостове , защото във фитнеса има много нацепени химии , които само те дебнат ,кога ще се наведеш за нещо и послее....

Мега фен
    И после не можеш да ходиш със седмици...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си