- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НЯМА ПО-ЯКО ЧУВСТВО НА СВЕТА ОТ ТОВА ДА ПРАВИШ СЕКС! ЙЕС, ЙЕС, ЙЕС!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Снощният ми секс беше неотразим! йесс бейбеее!
Правих секс за втори път през живота си и противно на очакванията ми (понеже първият ми път беше 20-30секунди) снощи засякох, че сексът продължи цели 47 минутиМацката беше хубава, слаба, русичка със зеленикаво-сини очи, с малки, но добре оформени гърди, имаше готин татус на гърба и беше доста гъвка за моя радост
Най-любимата ми поза вече е задната прашка
Беше убйствено яко, няма по-яко чувство от това да е*еш! yeah! Хора, повярвайте ми, така е! Най-обичам да е*аААААА! Представих се блестящо, като истински полов атлет и мацката ми каза, че пак ще ми се обади, когато е сама вкъщи
Беше много доволна, гледаше ме през цялото време в очите (когато имаше възможност) и си личеше, че много се кефи ; ) Винаги съм знаел, че затова съм се родил. А именно да правя секс!

Затова вече реших - снощи беше началото на моя секс маратон и няма да го спра, докато здравето ми го позволява, пък ако ще и на 100 години да съм!!!! Оттук нататък ще правя много, ама много СЕКС без задръжки, без да мисля за морални глупости! Животът ми ще е само СЕКС! Животът е сега, а моят живот ще е С Е К С!И нека да е ясно - няма значение мъжко, женско - дърто или младо
Важното е да има СЕКС! Сега си търся и да е*на някое дупе, щото мацката от снощи не иска. Аз така, за разнообразие и за експеримента, щото съм як, а който не ме разбира, нека го е ят
От мене няма по-голям е*ач
Заявявам го категорично! ЩЕ СЕ Е*Е ДОКАТО СЕ МРЕ!

Леко да не получиш някой инфаркт от вълнение.
Welcome to the Jungle...
Много луд! СцепИ ме от смЕх!

В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Не е важно как си е**л, а как ще се похвалиш след това. Ако си достатъчно пекан в хваленето може и изобщо да караш само с него. Справка с ей този виден българин

Той инфаркт получи пищака ;д
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !

Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 03-20-2012 на 10:56
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ше ти викаме вече Е'бачев.

Няма такъв уникат!

Снимки няма ли(шегувам се неща снимки)
Не Ебачев, ЕблюшкаИ само гледай бащата на "мацката" да не разбере, че току виж ти клъцнал достойството

4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.