Чета темата с усмивка. При първия ми прочит си казах, че е малко странно. При втория прочит се усмихнах и се хванах за главата и си казах - гледай колко глупаво и прибързано мисля ! В днешно време всичко става толкова набързо, а романтиката все по-често остава на заден план и поради тези причини за нас е странно просто да се гушкаш с някой без да се случи нищо повече. Е да, ама не. Даже съм го изживявала с едно момче. Не искаше да спим заедно в началото, гушкаше ме точно по този начин. Аз се чудих, но той просто не искаше да прибързва и искаше да се наслади на всеки един момент. Той може би е от хората, които не искат да бързват, а да се насладят на онази толкова сладка тръпка в началото на връзката. Времето в което се чудиш - ще се получи ли/няма ли да се получи, харесва ли ме/не ме ли харесва и въобще какво изпитва към мен - един огън от емоции.
Така, че , авторке, макар и да не съм момче не го премисляй толкова, а се наслаждавай. Пък каквото стане. И да - има такива случаи. Може би е рядкост, но има.