.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

По принцип съм свикнала без хляб, много рядко се купува вкъщи, понеже живея само с майка ми, а и тя не яде кой знае колко.... Въглехидрати си набавяме от плодове, зеленчуци, картофки понякога.... Нямаме проблеми с килограмите. При мен са вариращи едни 2-3 килограма, но по това време, когато се затопли и тичкам по повечко и си влизам в много добра форма. Сега съм се заела сериозно с тичането (не че не съм го правила цяла зима, но недостатъчно). Започнах да ходя и на фитнес, защото по цял ден нямам какво да правя и поне да е нещо полезно. Сутрин-фитнес, късен следобед-тичане и разходки в парка и ми е екстра. Друго- лично аз от шоколад и сладолед (в умерени количества разбира се) не пълнея и честичко си позволявам (не всеки ден). Всеки организъм е различен и индивидуален. Например- аз почна ли да се тъпча с хлебни и нишестени истории и веднага усещам, че качвам от тях. Примерно от шоколада-не, но от някви вафли шоколадови...ооо ужас. Бе въобще от всякакво брашно, било то сладко или не. Сестра ми пък е обратното- тя яде хляб, филии, сандвичи и не и се лепят, за нея пък е проблем сладкото, шоколадът и т.н.... И някак си съм си научила вече организма и знам какво да му давам. Е-не изпадам в крайности де-гедам да комбинирам полезното с приятното. И сега...когато ми се наложи да свалям 1-2 кг.наблягам повече на тренировките и става работата. Но си трябва и постоянство. Та, съветът ми е да научите и следвате нуждите на организма си, да не прекалявате с количествата. Иначе сега и аз съм на вълна хубаво тяло с вас съм....

От вчера вечерта почнах нещо като режимче. Не знам дали ще има ефект, ама... Без сладко, без хляб и тестяно и без много мазни храни. И така... днес сутринта ядох мюсли с 20% плодове с кисело мляко, на училище 2 сока капи праскова (малко се олях ), за обяд вкъщи ядох патладжани с домати и сирене и довечера сигурно пак мюсли. Откъм спорта.. Сутринта ако имам време правя коремни и/или лицеви и други (кардио, аеробика, тае-бо); вечерта задължително. Днес имахме физическо и ей сега ще тръгвам пак да играем федербал в дскл. И това е .. изкажете мнение... на 14 съм; 160 см висока и тежа 66 кг. ;x ;ss

Цитирай Първоначално написано от stef98 Виж мнението
    От вчера вечерта почнах нещо като режимче. Не знам дали ще има ефект, ама... Без сладко, без хляб и тестяно и без много мазни храни. И така... днес сутринта ядох мюсли с 20% плодове с кисело мляко, на училище 2 сока капи праскова (малко се олях ), за обяд вкъщи ядох патладжани с домати и сирене и довечера сигурно пак мюсли. Откъм спорта.. Сутринта ако имам време правя коремни и/или лицеви и други (кардио, аеробика, тае-бо); вечерта задължително. Днес имахме физическо и ей сега ще тръгвам пак да играем федербал в дскл. И това е .. изкажете мнение... на 14 съм; 160 см висока и тежа 66 кг. ;x ;ss
    Добре е , но ходи и да бягаш ако имаш възможност . Сутринта вместо да правиш лицеви , коремни и т.н. по добре потичай малко , а вечерта ги прави другите работи. (то е хубаво и сутринта , но предполагам , че няма да имаш време и за това ти препоръчвам да бягаш.) 1.60 66кг е доста .. би трябвало да си около 50кг +- 1-2кг. Надявам се да съм ти бил полезен.

По-Здрави.

Мега фен
    Много ти е зле режимът..Прочети някоя статая да си изясниш за какво става въпрос.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Много ти е зле режимът..Прочети някоя статая да си изясниш за какво става въпрос.
    Човек, що не вземеш вместо да злобееш из целия форум да направиш една тема, да ни обясниш всичко, понеже всички сме много невежи?! ;]

Мега фен
    Човек, що не вземеш вместо да злобееш из целия форум да направиш една тема, да ни обясниш всичко, понеже всички сме много невежи?! ;]
    Обяснено е многократно,но трябва да търсиш и четеш.А ти понеже искаше мнение,изказах го..Това е всичко,нищо лично..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си