- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да отслабваме заедно за лятото :)
Искам да ви попитам дали натуралните сокове и други такива сокчета вредят или нарушават диетата и режима на хранене който сме си изготвили? Спрях тестени изделия, газирано, мазно, тлъсто, сладко в много малки количества понеже не мога да го откажа напълно, усилено започвам да тренирам от сега понеже сега се разтопи снегът и започвам да бягам и т.н. искам да ви попитам знае ли някой упражнения за стягане на корем и бедра, понеже напълнях поради здравни причини и сега немога да се понасям такава !!!
Да..Пречат,защото в тях има много захар.
Упражнения за бедра във фитнеса бол.
Ако ли не-тичане на спринтове,клекове със собствено тегло (ако можеш и с някви раници и тн) напади и такива.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
^^^ Това е много яко
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
И аз започнах диета, всеки ден ходя пеша и ходя по 2-3 пъти в седмицата на фитнес.![]()
без сладко съм цяла седмица))
споменавам за да ъп-на темата не за друго)
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
И аз съм така. Единственото ям мед понякога и пия натурални сокове.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Е това сега е приказка! И ще те подкрепя с моя личен опит и резултат. Ти ме видя, че цяла зима киснех в темата за диетите, докато другите мачкаха от хладилника по празниците. За да сваля някакви мижави килограми и сланини ми трябваха цели 4 месеца усилия и до последно не виждах промяна... Сега за два месеца нищо няма да стане.... ама нищо....
Мхм. За 2 месеца резултат може да има единствено човек, който се храни разумно през цялата година, има средно физическо натоварване също целогодишно и просто е решил да позасили тренировките, примерно. Такъв човек ще забележи резултат. Но тези, които лежат цяла година, да не се надяват на чудеса.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Никак не съм от тези, които лежат по цяла година. Просто каквото хапна, всичко ми се лепи. Метаболизъм. Не ги виждам хората, които се ограничават през целия си живот, аз не мога така и не съм от тях. А пък точно през лятото ни най-малко бих се лишила от сладолед. До организъм си е... Познавам момиче, което доста често вечеря 3 бургерa всеки по 30 см от Subway... Мога само да и завиждам, че е такава.
Иначе засега спрях захарта в кафето и започнах да слагам подсладители.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."