.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Първо, ще ти кажа, че си леке. Да правите секс без презерватив е голям риск и е добре да се практикува от хора, които си имат пълно доверие, а момчето трябва идеално да знае кога ще свърши. След като не можеш да се контролираш и лъжеш приятелката си, защо го правите?
    Ама ти нищо не си разбрала - той не прави секс, той я ебе.
    И явно му се ще едно хубаво да й наебе и животът, само и само, за да си направи кефът.
    Верно, бахти, лекето...

anonymous708973
    Guest
    Вярно, поправям се.

Нямало да пие в следващата една година? А ако момичето пак се усети, че я ментиш и види, че част от неплодородната ти сперма попада вътре? М?

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Хора, поспрете се малко.Не сте учители, нито падари. Някои мнение за кондомите искрено ме развеселиха, но както и да е.
    Аз също мисля, че тя не е бременна. Но, за да си вържете гащите и двамата, по-добре не рискувайте и купете Ескапел.
    Много мразя кондоми и рядко ги ползваме. Правим си секс без предпазни мерки, вече 6 години и гаф не е имало.
    Хубаво е, че много млади хора са се наплашили и направо боготворят кондомите, но в крайна сметка е някак си тъпо, да обиждате тези, които предпочитат без презерватив, или противозачатъчни, или свещички. А на девойката, дето предложи спирала да й кажа, че тя изобщо не е препоръчителна за млади момичета, които не са раждали.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Само дето тя ще носи бебе 9 месеца,а не ти сигурно за това ти е толкова лесно да изхвърляш "неплодородната" си сперма в нея.... пък после момичето нека си страда.... Простак!!!
    Силна съм и вярвам в себе си !

Супер фен Аватара на cyclops
    Без лоши чувства, но съм потресена! За твоите 19 години си толкова безотговорен и неграмотен, че просто не знам какво да кажа ! За какво доверие говорим, като я лъжеш? И как прецени , че спермата ти е неплодородна? И се научи да пишеш овулация поне. Лелееее нямам думи. Очевидно не си достатъчно узрял, за да правиш секс без презерватив. И щом не можеш да се контролираш те съветвам да помислиш все пак за презервативи или други контрацептиви.

и това момиче ти има доверие .. ;х поне се постарай да си заслужава,да ти вярва а не да е лъжеш а колкото до презервативите нищо няма да ти стане ако почнете без и малко преди да свършиш да си сложиш един ей така за всеки случай,щом неможеш да се контролираш (ние с моя фр тоя метод от бая време го използваме и няма гафове никви )

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88 Виж мнението
    Хора, поспрете се малко.Не сте учители, нито падари. Някои мнение за кондомите искрено ме развеселиха, но както и да е.
    Аз също мисля, че тя не е бременна. Но, за да си вържете гащите и двамата, по-добре не рискувайте и купете Ескапел.
    Много мразя кондоми и рядко ги ползваме. Правим си секс без предпазни мерки, вече 6 години и гаф не е имало.
    Хубаво е, че много млади хора са се наплашили и направо боготворят кондомите, но в крайна сметка е някак си тъпо, да обиждате тези, които предпочитат без презерватив, или противозачатъчни, или свещички. А на девойката, дето предложи спирала да й кажа, че тя изобщо не е препоръчителна за млади момичета, които не са раждали.
    Съгласна съм на 100%, но приятелят ти ще ти каже, ако случайно пръсне вътре, нали? А той системно я лъже.
    Такива хора не са за тоя метод.

Мега фен Аватара на draid
    Сразен съм. Имаш си приятелка с която имате сериозна връзка - ок. Правите секс без презерватив - пак до някъде ок. Обаче това, че ти редовно си свършваш в нея "по малко" не е хич ок. Гледал си бил спермата и не му се виждала плодородна.... Малко информация ще ти дам. Един сперматозоид е с дължина около 50 микрона, един микрон е една хилядна от милиметъра, което ще рече, че дължината на тая твар е точно 0,05мм. Има около 200 000 000 такива твари в едно изпразване. Ха сега ако не си прекалено зле по математика си направи сметката какво количество трябва и как си разбрал от гледане колко ти е плодородна спермата. Само 1 сперматозоид е достатъчен за да забременее. Ако в цялото количество има 200 000 000 в една капка може да има няколко стотин хиляди, ама то е малко не се притеснявай.

И не знам какво може да очаквате от човек изразяващ се : Аз я ЕБА редовно ...

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88 Виж мнението
    Разбира се, когато си имат довери и е дълга връзка ще правят и без. Но има доста фактори които налагат използването на презервативи. Ти след като имаш приятел от 6 години е абсолютно нормално да го правите, но както се изказваш някой ще си реши че без си е супер и ще вземе да прави секс наляво-надясно без, защото не е наплашен.... А бебето е само едно от нещата които могат да ти се случат, когато правиш секс без презерватив. А липсата му понякога излиза много скъпо.
    Последно редактирано от draid : 03-28-2012 на 11:39

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    О, да, да...аз не твърдя обратното-както виждаш, господина дори не съм го коментирала, само му дадох съвет как да постъпят с горкото девойче. И под гаф, нямах предвид само бебе-в крайна сметка, то наистина се оказва най-малкия проблем, пред това, от което можеш да се заразиш...но както и да е. Коментара по-скоро ми беше насочен към мненията за презервативите от някои потребители.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от NIIKII Виж мнението
    хич не ми се иска да гледам приятелката ми да й има нещо ..
    1.не си личи (при положение, че редовно я баламосваш)
    2.казва се овулация
    3.купи и хапче да пие там

Освен да ходиш да си тестваш плувците... ба ли го?!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Никец, стана ли татко? :P

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Той си гледа спермата и разбира, че е неплодородна, тя по настроенията си разбира дали ше и дойде на време... Смех!
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    мани и това са пълнолетни (уж образовани) хора,...

bmwpower98
    Guest
    Здрaсти нa 17г съм и ми е 15 см добре ли е зa обиколкaтa не съм много сигурен но е 10см

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    <Относно първите няколко поста в тази тема:>

Какви са тия панки ? дори да е забременяла толкова ли не може да направи аборт ? толкова ли е трудно ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си