- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ , Как да разкъсам ципата ?
Здравейте колеги,
Имам проблем с разкъсването на ципата .С приятелката ми от 2 месеца се опитваме да го направиме но не се получава , поради тази причина че формата на пениса ми е изкривена.Пробвахме най различни пози но не се и не се получава.Пенисът вместо да влезне да къса ципата той минава само покрай нея и отива нагоре заради тазиси форма
Моля да ме посъветвате какво мога да направя по този въпрос![]()
Не е заради формата.
Ако пенисът ти влиза до край, е повече от ясно, че си я "отворил".
И аз това се осъмних като почти целия ми пенис влезе в по горната страна след това като я закарах на гинеколог гинеколожката каза че няма разкъсвания само лека рана се е образувала
Е говори с експерт :O
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Влиза ли пенисът, няма какво да му мислите. Ти какви разкъсвания очакваш, няма да мре, я.
Някои момичета не си разкъсват химена чак докато не родят, води се еластичен. И стига с това 'отваряне' 'късане' и т.н. Щом си я чукал с извинение, значи не е девствена, независимо от всичко останало. Твай.
Не знам дали си учил в училище или си чел от любопитство, но химена (девствената ципа) не винаги се разкъсва напълно. Самата тя е различна форма при жените: ануларна (полулунна), решетъчна, септална (с преградка) и т. н. При някои жени е по-еластична, което я прави трудна за разкъсване (дефлориране). Това не пречи менструалната кръв да излиза, ако случайно това си помислиш. Не съм сигурен какво ви е казала гинеколожката, но хименът се разкъсва цялостно по правило (което важи и практически) чак при раждането. Това, което мога да ти предложа е да използваш някоя от следните пози (има и много алтернативи) за по-дълбоко проникване: http://www.sexinfo101.com/deepimpact.shtml или http://www.sexinfo101.com/siderider.shtml (втората е за препоръчване в твоя случай).
*Изкривената форма на пениса при мъжете е честно срещана, така че това не е особен проблем (освен, ако не е изкривен твърде много, тогава е добре да се консултираш с лекар).
**Няма накъде нагоре да отиде пениса ти.
***Сайтовете са за спомогателна информация, която не цели нарушаване на правилата на форума. Моля лица, които не са под определената възраст (която очевидно тука не е много конкретна) да не ги посещават. Извинявам се, че трябва да ги публикувам.
...
Влиза и заобикаля ципата викаш?! Препоръчвам ти малко по анатомия да седнеш и да се запознаеш! Хора ,бе, вземете с е в ръце! Щом влиза - няма ципа! Демек , правете си секс на воля!Пенисът вместо да влезне да къса ципата той минава само покрай нея
maDamn
И аз точно това се чудих какъв лекар да посетя
Личния за направление,а той ще те прати на уролог най-вероятно.
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Заобиколил я е викаш ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Само аз ли разбрах, че младежът не е успял да проникне?
Пробвай със секс играчки...би трябвало да помогнат ;д
Пробвай с това
![]()
True story.
Това, че влиза не значи, че я е отворил може да му е много малък.. пробвай с тирбушон!![]()
meh
тая ципа все едно е парче плат
д'ге![]()
4XCOKИ
4XCOKИ
Заобикаля я и стига до стомаха!
maDamn