.
Затворена тема
Страница 23 от 113 ПървиПърви ... 131920212223242526273373 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 2802
    Малките лакове на Пърфект не намерих в нета, затова ги снимах направо, иначе са от CBA

http://i47.tinypic.com/t7bhfk.jpg

florescentia

Голям фен Аватара на albi951
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението

Попаднах на нея в някакъв блог. Много я хвалеше мацката, а четката изглежда хубава. Ще я видим :Д

С нетърпение очаквам мнение за спиралата, четох по блоговоте позивни мнения, смятам да я пробвам в най-скоро време, а моливът на есенс от някаква нова колекция ли е защото не съм го виждала по магазините?

Взех си гел очна линия на есенс беше 6,50 и съм доволна, лесно се нанася, естествено трябва малко практика, но се свиква, издържа доста дълго без да се размазва
    също и четка към нея за около 3 лева
    и един лак:

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Хора,откъде си взимате лаковете на Формар?Имам чувството,че аз никъде не съм виждала...

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Хора,откъде си взимате лаковете на Формар?Имам чувството,че аз никъде не съм виждала...
    ако си от софия.. 3-4-5, аптеки лили, в дм май имаше.. също и в повечето козметични магазини

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от albi951 Виж мнението
    С нетърпение очаквам мнение за спиралата, четох по блоговоте позивни мнения, смятам да я пробвам в най-скоро време, а моливът на есенс от някаква нова колекция ли е защото не съм го виждала по магазините?
    Пробвах я тази вечер. Като цяло не съм сменяла много спирали и всяка нова, която тествам, сравнявам с любимата ми-False Lash Effect на MF. Ами...нищо специално. Става. Не се рони( което е постижение за цената й :Д), не сплъстява миглите, но не очаквай кой знае какво. Средна работа е, за цената си е перфектна, но не бих си я купила пак. Продължавам си с моята. Трайни впечатления още не мога да кажа.
    За молива- не знам, не мисля, че е от нова колекция. Виждала съм го още миналата година.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Аптеките Медея и всяка по-малка дрогерия.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

такива удължители, само че малко по-къси- 80 бр http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...r:8,s:73,i:330

пила за нокти такава- http://www.google.bg/imgres?start=94...,r:7,s:94,i:28

http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:0,s:0,i:66

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Аптеките Медея и всяка по-малка дрогерия.
    днес и в едно фантастико даже видях

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Матиращ крем
    "Нежна грижа"- карамел
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Супер фен Аватара на lqlq89

И 5-6 лакове за нокти
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Какви са ти впечатленията от молива ? Миналата година си взех такъв обаче ми се стори твърде мек, а и връхчето се счупи, не бях сигурна дали трябва да го подострям с острилката и го зарязах ;д, въпреки че цвета е адския...

Наистина идва доста мек. Леко се размазва, но е сравнително издръжлив.
    Много е хубав цветът наистина, точно заради него си го купих, а вчера си взех това:

пак на Essence и се съчетават страхотно двата цвята.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Какви са ти впечатленията от молива ? Миналата година си взех такъв обаче ми се стори твърде мек, а и връхчето се счупи, не бях сигурна дали трябва да го подострям с острилката и го зарязах ;д, въпреки че цвета е адския...
    Аз имам такъв, пак на Essence, но от long lasting серията, дето е автоматик. Доволна съм, но това, което не ми харесва е, че не е матов, а е леко перлен. Обаче преди няколко дни като бях в Lilly видях, че са вкарали някаква нова козметика - Cartice ли, нещо подобно, и имаше същия цвят, но матов, изглеждаше доста добре и беше на цена 2-3 лв.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната

Някой да е ползвал кокосовото масло като слънцезащитно?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Наистина идва доста мек. Леко се размазва, но е сравнително издръжлив.
    Много е хубав цветът наистина, точно заради него си го купих, а вчера си взех това:

пак на Essence и се съчетават страхотно двата цвята.
    Наистина ли е издръжлив?
    Аз никога не мога да попадна на точния молив,издържат 3-4 часа и това е..Ти на водната линия ли го слагаш,защото на мен главно за там ми трябва..

Не, слагам го на клепача. Не го взимай този, ще ти се размаже на водната линия. Златния не мога да го определя още как е, веднъж съм слагала. Пробвай моливите за очи на Флормар, не са много меки и не се размазват изобщо(поне на клепача не мърдат) или на Буржоа khol and contour.

dd

Нещо интересно по темата от мен на което попаднах днес тук

Не, слагам го на клепача. Не го взимай този, ще ти се размаже на водната линия. Златния не мога да го определя още как е, веднъж съм слагала. Пробвай моливите за очи на Флормар, не са много меки и не се размазват изобщо(поне на клепача не мърдат) или на Буржоа khol and contour.
    Благодаря.

Тази мицеларна вода колко струва, откъде мога да я купя и за какво се използва? )

Мицеларната вода е за почистване на грим..от аптеката.За 250мл,цената е към 20-25лв,но пак зависи от марката.
    Аз не съм използвала и не знам за колко време би стигнала.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Google it. Можеш да си купиш от всеки по-голям козметичен магазин или аптека. Цените варират.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Здравейте, малко в страни от темата, но искам да ви питам коя спирала изпробвате ( говоря за тези, от по-скъпите, марковите) Харесвам куклен поглед -дълги и черни мигли. Постоянно гледам реклами на спирали по ТВ и всички ми се виждат коя от коя по-хубави, но не ми се дават по 20 и няколко лева и после да ни ми хареса... така , че искам съвет от изплобвали вече

Мега фен Аватара на strawberry88

Последно редактирано от strawberry88 : 07-18-2012 на 16:26

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си