- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения - vol. 2
Сега аз:
- много е добро!
- още по-добро и само за 1.10 лв.
и балсам за устни на Хармония с аромат на Ванилия!
^ За колко си взе Вишито?
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ами на пръв поглед наистина може да изглежда малко груба,но като се загледаш е с някакви власинки,абе не ми изгл;ежда като твърд косъмМного искам такова нещо,защото на който да отворя ютуб канала има видео и всиииички я обожават.
Иначе каква е тази пилинг ръкавица,не съм чувала за такова нещоИ сподели мнение за тези лентички(?! :Д) за черни точки,че и аз взех около носа да имам..
Ето това. Изключително доволна съм! Това сигурно е най-добрият рол он, който съм ползвала.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
От серията Измиващият гел и кремът
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
1
http://images.mysupermarket.co.uk/Pr...0/0/104200.jpg
Лакът не е наситен, подходящ е за френски маникюр само мисля. Иначе е с доста добра текстура.
И един балсам на Нивеа с маслина и лимон май :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Малко са изчезнали безследно, но до колкото помня бях публикувала измиващ гел и крем на Uriage.
И двете са за комбинирана кожа, предразположена към акне. Гелчето го взех около 25, а кремчето - 32 мисля.
Харесват ми. Решила съм да събера цялата серия. Дадоха ми тестер за маската и следващата ще е тя. Имам и сапунчето, но ми идва една идея по - измиващо и за това го редувам.![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ми... хубави са, да, не са никак матови(което аз принципно предпочитам, но могат да се направят с пудра). Като трайност не мога нищо да кажа, защото го нося винаги, когато ям, пуша, пия или го забърсвам със салфетка, за това специално това ще ти го кажа тия дни, когато имам възможност да го пробвам пак. Могат и леко да се разнесе по устните, точно като петно, или да се носи като по-плътен цвят.
Everything changes, but beauty remains ...
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.