- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- НАЧИНИ КАК САЙТА МИ ДА ИЗЛИЗА В (GOOGLE.BG) ?
ЗДРАВЕЙТЕ!
ИСКАМ ДА ЗНАМ КАК САЙТА МИ ЩЕ СЕ ДОБАВИ В GOOGLE.BG?
ТОЙ САМ ЛИ ЩЕ МЕ НАМЕРИ?
АКО НЕ АЗ САМ ЛИ ДА СЕ ДОБАВЯ?
ИЛИ ПЪК КАЖЕТЕ НЯКАКВИ НАЧИНИ ДА МЕ ДОБАВИ МОЛЯ
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ............
Аз разбрах, че искаш да излиза в търсачката? Ще излиза, ако в него има нещо свързано с това, което търсиш.Не можеш да се "добавиш" в резултатите![]()
трябва да имаш акаунт в гугъл и да използваш webmaster tools, ето линк: http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&...SIyNlw&cad=rja
оО боже. Никой от коментиралите сигурно въобще не знае как действа Google.
1- има милиарди ботове, които обхождат целия интернет /как става това все още не мога да си го обясня, но да правят го/ и ти регистрират сайта ако не е направено.
2- от регистрационната форма на Google: Google добавя нови сайтове
3- добавиш сайта си в webmasters на Google Webmaster Tools
4- като регистрираш и добавиш Google Analytics в сайта си.
и още хиляди начини...
Ето една сложна схема на български Схема
Нещо интересно: Google са започнали работата си от гараж с някакъв супер стар компютър![]()
Последно редактирано от MaGuSs : 03-29-2012 на 13:53
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Спами на воля, а гугъл уважава себеподобните си и най-често тях показва.
И MaGuSs е прав, но истината е, че действа точно като търсачките по стрийм сайтовете като you tube,vbox7 и т.н.
Повече тагове/думи/ предполага повече шанс да те показват.
Всъщност както ти казах, може и да не правиш нищо. Само рекламирай сайта си по други известни сайтове, които се показват в Google и чакай ботовете да те намерят.
Нещо интересно. Само един главен сървър на Google е голям колкото един среден АЕЦ и винаги ги разполагат до вода, а иначе средните сървърчета колкото един обикновен апартамент към 100кв.метра
Google е нещо интересно. Четете малко повече за него. Аз това го разбрах понеже ходя на обучение в Telerik BG![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!