.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Ама чакай малко. Това е статия за момичета с телосложение на новородено слонче. Аз също искам да сваля тук-там от обиколки, ама по никакъв начин не съм безформена или приличаща на бидон и нося дрехи размер S или M, тоест нямам нужда да търся голям номер. По никакъв начин това не може да ме мотивира.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ама чакай малко. Това е статия за момичета с телосложение на новородено слонче. Аз също искам да сваля тук-там от обиколки, ама по никакъв начин не съм безформена или приличаща на бидон и нося дрехи размер S или M, тоест нямам нужда да търся голям номер. По никакъв начин това не може да ме мотивира.
    Мисля че темата е писана лично от авторката и това са нейните причини.

Ако искаш да отслабнеш го направи. Но го направи за себе си, а не защото се притесняват как те виждат другите.
    Препоръчвам ти да се консултираш с диетолог.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Според мен пък авторката е тръгнала по правилен път. Трябва да е наясно защо да иска да отслабне и да има стимул. Какво да си повтаря неща от рода на "дебела съм, но имам хубави очи" или "дебела съм, но мога да пея" (примерно) или най-изтърканото "може да съм дебела но ако някой ме харесва, ше ме хареса всякак, няма нужда да се променям". Да, да , ама не, не стоят точно така нещата. Светът и хората в него са жестоки и сурови и нямат навика да те харесват какъвто си особено ако имаш проблеми с външния вид. Ако се хване с някое момче, по-слабо от него супер подигравка. Всички които познавам се подиграват на такива двойки, че момичето наляга момчето, не може да убяга и какво ли още не. Ако пък се хване с някой много дебел, за да е като нея, пак е супер грозно. Изобщо хубавите момчета търсяят хубави момичета, не става по друг начин. За това, че сигурно няма сила, не може да облече какви да е дрехи и колко е вредно за здравето и не искам и да коментирам - тя дано си знае. Добре се е осъзнала, сега дано само има и воля, за да постигне нещата. Ако бяха повече момичета и момчета така нямаше да ходят бидони по улицата.
    ИЗобщо, авторке, постигни си целите с отслабването и ще видиш как много неща се променят за тебе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си