Няма да се случи такова нещо. Открай време има измислени начини за лекуване на някои уж нелечими болести, за удължаване на продължителността на живота, за добро здраве и т. н., просто никой няма да ти ги каже, от много малко хора се знаят. Земята и без това е пренаселена, неслучайно се създават толкова много изкуствени вируси, и какво ли още не, и това си е факт, няма нищо общо с конспирациите. Как си представяте такъв свят не знам, през какви очила гледате на нещата, и изобщо как го виждате света без болести, без остаряващи и умиращи хора, ми то за нула време ще настане ад. Немислимо е. И така де, по темата, да приемем хипотетично че такова нещо се случи някъде в бъдещето, на мен самата идея ми звучи абсурдно и невъзможно, иначе както казах в другата тема - това е обреченост, вечното съществуване (говорим за човек) под каквато и да било форма е обреченост. Предпочитам си обикновения, нормален живот, какъвто винаги е бил и какъвто според мен ще си остане - хората се раждат и умират, и слава богу не е кой знае колко дълъг живота ни, това ни помага и да го оценим. Нито е нещо кой знае колко хубаво, нито капацитетът на планетата ни позволява да живеем без да умираме. Иначе аз сега пак мога да взема решение дали да умра, пак имам контрол над нещата до някаква степен.