- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За размера на пениса (към жените)
Здравейте, имам един въпрос към жените. Пенисът ми е дълъг горе-долу 12,5 см. и обиколката му е някъде 12 см. (диаметър на главичката около 4,5-4,7 см.). Та въпросът ми е какво ви е мнението за размера му и като какъв бихте го определили - малък или не. Освен това ми е интересно как бихте реагирали, ако разберете че на приятеля ви е такъв. Бих се радвал да споделите и размера на вашия приятел, за да направя съпоставка.
Хахаха боже още колко комплексарски теми тип малка ми е пишката ще се появят тези дни?
Иначе според мен е малък. А за това колко е на приятелят ми по-добре да не казвам, че хептен ще се комплексираш.
значи ми е малък, така ли
и никоя ли не би легнала с мен заради това (поне доколкото схващам от подигравателните ви отговори)
Само наливате масло в огъня. Момчето пита вие се гаврите. Може пък да е голям и това да му тежи. Авторе, ще се радвам да кажеш на колко си години, но ако си на 12-13-14 няма от какво да се притесняваш. Това не е краят на света. Човешкият организъм се развива до 21години /е, ако не пушиш ще се развива, нали знаеш?!/.
Не и казвай колко ти е "голям". Стигне ли се до леглото, вече ще е късно да бяга, но ако е някоя по опърничева може и да те отреже преди да е видяла, каква ти е практиката с инструмента.
всъщност съм на 22 и не вярвам да порасте повече, ако това имате предвид
(откъдето идва и тревогата ми)
К'ви сте гаднии
Към автора - ако ми е само за едното клатене ще търся нещо "по-голямо" ако мога така да се изразя![]()
Ако е нещо по-сериозно, човекът ми харесва, привързала съм се към него и т.н., не бих го отрязала заради такова нещо![]()
Да харесвам е едно, да обичам друго. Ако е просто харесване и няма по сериозни чувства, врата и чао ( сори че съм толкова директен човек ), ако вече го обичам, ще търся начини или да се нагодя или ако не успява да ме задоволи, то любовта сама ще си отиде, а с нея и аз.
Авторе, хич не се притеснявай за това колко ти е голям. Ако си добър любовник няма да имаш грижи с момичетата на тази тема.![]()
dragonlady спри да пишеш курвенските си мнения ( няма да си легна , защото му е малък.. глупости на търкалета )
Не мисля, че е толкова зле. Важно е какво ще правиш с него и с какво ще го компенсираш. По принцип мъжете с по - малки пениси, са доста по старателни и това определено е плюс. Само не се спичай и не позволявай да окаже влияние на самочувствието ти.
Хахахах сега пък на DragonLady са й курвенски мненията щото видиш ли казва истината и това, което мисли...
Авторе, това че ти 12см не значи, че никоя няма да си легне с теб. Има примерно мн тесни жени, за които секса с надарен е равен на болка. Освен това чувствата играят важна роля. Аз също съм си лягала с момче, на което не му беше особено голям, но го харесвах и исках да съм с него. И той винаги ме докарваше до край. Беше ми хубаво, но само до там. Като знам колко по-хубаво ми е било с други, секса с него беше ей така за емоцията, може би. Иначе чукането си го намирах в лицето на друг човек. И все пак, това че ти е не кой зн колко голям не значи, че никога никоя жена няма да си легне с теб.
Всъщност, ти девствен ли си, че толкова си се отчаял?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
В моя случай е по-различно, защото аз нито един от 2мата не обичах и не исках връзка и тн. А и бях на 16-17 да ти кажа не съм мислила много кой колко наранявам иии дума като "вярност" не знаех какво значи. Ама сега съм на 19 и ми е дошъл акъла вече.
Иии пак казвам, въпреки че му беше не кой знае колко голям (не съм му го мерила с линийка, нз колко точно му е бил) ии аз му бях първата, той ме докарваше до оргазъм и не ми беше лошо с него.
В крайна сметка мисля, че размера не ти е кой знае какъв проблем, а проблема на теб ти е комплекса.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Намаляваш шансовете си, ако сам се комплексираш от размера.
На първо място жените обичат уверени мъже, а не такива, които докато се събличат треперят от притеснение.
И спря да се върти за миг земята..