- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За размера на пениса (към жените)
Здравейте, имам един въпрос към жените. Пенисът ми е дълъг горе-долу 12,5 см. и обиколката му е някъде 12 см. (диаметър на главичката около 4,5-4,7 см.). Та въпросът ми е какво ви е мнението за размера му и като какъв бихте го определили - малък или не. Освен това ми е интересно как бихте реагирали, ако разберете че на приятеля ви е такъв. Бих се радвал да споделите и размера на вашия приятел, за да направя съпоставка.
Хахаха боже още колко комплексарски теми тип малка ми е пишката ще се появят тези дни?
Иначе според мен е малък. А за това колко е на приятелят ми по-добре да не казвам, че хептен ще се комплексираш.
Аз съм на 18 и ми е 20 санта е моика
значи ми е малък, така ли
и никоя ли не би легнала с мен заради това (поне доколкото схващам от подигравателните ви отговори)
Не и казвай колко ти е "голям". Стигне ли се до леглото, вече ще е късно да бяга, но ако е някоя по опърничева може и да те отреже преди да е видяла, каква ти е практиката с инструмента.
Само наливате масло в огъня. Момчето пита вие се гаврите. Може пък да е голям и това да му тежи. Авторе, ще се радвам да кажеш на колко си години, но ако си на 12-13-14 няма от какво да се притесняваш. Това не е краят на света. Човешкият организъм се развива до 21години /е, ако не пушиш ще се развива, нали знаеш?!/.
всъщност съм на 22 и не вярвам да порасте повече, ако това имате предвид
(откъдето идва и тревогата ми)
[QUOTE=DragonLady;10104831]Май верно попадаш в графата малък/QUOTE]
10-18см - Средно статистически пенис.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
К'ви сте гаднии
Към автора - ако ми е само за едното клатене ще търся нещо "по-голямо" ако мога така да се изразя![]()
Ако е нещо по-сериозно, човекът ми харесва, привързала съм се към него и т.н., не бих го отрязала заради такова нещо![]()
Авторе, хич не се притеснявай за това колко ти е голям. Ако си добър любовник няма да имаш грижи с момичетата на тази тема.![]()
dragonlady спри да пишеш курвенските си мнения ( няма да си легна , защото му е малък.. глупости на търкалета )
Хахахах сега пък на DragonLady са й курвенски мненията щото видиш ли казва истината и това, което мисли...
Авторе, това че ти 12см не значи, че никоя няма да си легне с теб. Има примерно мн тесни жени, за които секса с надарен е равен на болка. Освен това чувствата играят важна роля. Аз също съм си лягала с момче, на което не му беше особено голям, но го харесвах и исках да съм с него. И той винаги ме докарваше до край. Беше ми хубаво, но само до там. Като знам колко по-хубаво ми е било с други, секса с него беше ей така за емоцията, може би. Иначе чукането си го намирах в лицето на друг човек. И все пак, това че ти е не кой зн колко голям не значи, че никога никоя жена няма да си легне с теб.
Всъщност, ти девствен ли си, че толкова си се отчаял?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5