.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Hybrid View

За размера на пениса (към жените)

Здравейте, имам един въпрос към жените. Пенисът ми е дълъг горе-долу 12,5 см. и обиколката му е някъде 12 см. (диаметър на главичката около 4,5-4,7 см.). Та въпросът ми е какво ви е мнението за размера му и като какъв бихте го определили - малък или не. Освен това ми е интересно как бихте реагирали, ако разберете че на приятеля ви е такъв. Бих се радвал да споделите и размера на вашия приятел, за да направя съпоставка.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Хахаха боже още колко комплексарски теми тип малка ми е пишката ще се появят тези дни?
    Иначе според мен е малък. А за това колко е на приятелят ми по-добре да не казвам, че хептен ще се комплексираш.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Хахаха боже още колко комплексарски теми тип малка ми е пишката ще се появят тези дни?
    Иначе според мен е малък. А за това колко е на приятелят ми по-добре да не казвам, че хептен ще се комплексираш.
    ахах колко си директна /няма лошо/ . Иначе, авторе, само като ти чета глупостите не ти давам повече от 13г. и едно запомни от мен "ако ще 1 метър да ти е, ако не го използваш по предназначение файда няма", изводите сам си ги прави.

Цитирай Първоначално написано от just-girl Виж мнението
    ахах колко си директна /няма лошо/ . Иначе, авторе, само като ти чета глупостите не ти давам повече от 13г. и едно запомни от мен "ако ще 1 метър да ти е, ако не го използваш по предназначение файда няма", изводите сам си ги прави.
    true

mariyan547
    Guest
    Аз съм на 18 и ми е 20 санта е моика

Цитирай Първоначално написано от lemon40 Виж мнението
    Здравейте, имам един въпрос към жените. Пенисът ми е дълъг горе-долу 12,5 см. и обиколката му е някъде 12 см. (диаметър на главичката около 4,5-4,7 см.). Та въпросът ми е какво ви е мнението за размера му и като какъв бихте го определили - малък или не. Освен това ми е интересно как бихте реагирали, ако разберете че на приятеля ви е такъв. Бих се радвал да споделите и размера на вашия приятел, за да направя съпоставка.
    Нормално е ако си на 10-13 години.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от den4o7 Виж мнението
    Нормално е ако си на 10-13 години.
    Да де прав си, тоя момент го пропуснах.

значи ми е малък, така ли
    и никоя ли не би легнала с мен заради това (поне доколкото схващам от подигравателните ви отговори)

значи ми е малък, така ли
    и никоя ли не би легнала с мен заради това (поне доколкото схващам от подигравателните ви отговори)
    Спокойно, бе все някоя ще се излъже да легне с теб. Няма се притесняваш!
    А сега по-сериозно. На колко си години?

Град
    Варна
    Не и казвай колко ти е "голям". Стигне ли се до леглото, вече ще е късно да бяга, но ако е някоя по опърничева може и да те отреже преди да е видяла, каква ти е практиката с инструмента.

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Само наливате масло в огъня. Момчето пита вие се гаврите. Може пък да е голям и това да му тежи. Авторе, ще се радвам да кажеш на колко си години, но ако си на 12-13-14 няма от какво да се притесняваш. Това не е краят на света. Човешкият организъм се развива до 21години /е, ако не пушиш ще се развива, нали знаеш?!/ .

всъщност съм на 22 и не вярвам да порасте повече, ако това имате предвид
    (откъдето идва и тревогата ми)

Град
    Варна
    всъщност съм на 22 и не вярвам да порасте повече, ако това имате предвид
    (откъдето идва и тревогата ми)
    Ами какво да ти кажа за 22годишен ... Май верно попадаш в графата малък ... Но ако имаш добри умения, може и да вържеш някоя за повече от 1 път.

Ами какво да ти кажа за 22годишен ... Май верно попадаш в графата малък ... Но ако имаш добри умения, може и да вържеш някоя за повече от 1 път.
    ти само 1 път ли би легнала с такъв (ако въобще легнеш, де)

Град
    Варна
    ти само 1 път ли би легнала с такъв (ако въобще легнеш, де)
    Ще легна с такъв, само ако нямам инфо за размера, ако имам инфо не. Ако нямам и все пак легна, определено няма да повторя.

Ще легна с такъв, само ако нямам инфо за размера, ако имам инфо не. Ако нямам и все пак легна, определено няма да повторя.
    А ако да речем иначе го харесваш като човек и външно също ти харесва, само заради това ще го зарежеш, така ли

Супер фен Аватара на ccdesigns
    [QUOTE=DragonLady;10104831]Май верно попадаш в графата малък/QUOTE]

10-18см - Средно статистически пенис.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението

10-18см - Средно статистически пенис.
    Средностатистически, ама я сравни 10см пенис и 18 сантиметров? Може да са в една статистическа категория, но реално единия е почти два пъти по-голям от другия.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

К'ви сте гаднии

Към автора - ако ми е само за едното клатене ще търся нещо "по-голямо" ако мога така да се изразя
    Ако е нещо по-сериозно, човекът ми харесва, привързала съм се към него и т.н., не бих го отрязала заради такова нещо

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Авторе, хич не се притеснявай за това колко ти е голям. Ако си добър любовник няма да имаш грижи с момичетата на тази тема.

Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Авторе, хич не се притеснявай за това колко ти е голям. Ако си добър любовник няма да имаш грижи с момичетата на тази тема.
    благодаря за подкрепата, breken-barbiee

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    XAXAXAXAXAXAXAXAXA Остава да кажеш, че има истинска любов и ще се видя във филм. Размера има значение!

dragonlady спри да пишеш курвенските си мнения ( няма да си легна , защото му е малък.. глупости на търкалета )

Цитирай Първоначално написано от stone4 Виж мнението
    dragonlady спри да пишеш курвенските си мнения ( няма да си легна , защото му е малък.. глупости на търкалета )
    Хахахах сега пък на DragonLady са й курвенски мненията щото видиш ли казва истината и това, което мисли...

Авторе, това че ти 12см не значи, че никоя няма да си легне с теб. Има примерно мн тесни жени, за които секса с надарен е равен на болка. Освен това чувствата играят важна роля. Аз също съм си лягала с момче, на което не му беше особено голям, но го харесвах и исках да съм с него. И той винаги ме докарваше до край. Беше ми хубаво, но само до там. Като знам колко по-хубаво ми е било с други, секса с него беше ей така за емоцията, може би. Иначе чукането си го намирах в лицето на друг човек. И все пак, това че ти е не кой зн колко голям не значи, че никога никоя жена няма да си легне с теб.
    Всъщност, ти девствен ли си, че толкова си се отчаял?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Хахахах сега пък на DragonLady са й курвенски мненията щото видиш ли казва истината и това, което мисли...

Авторе, това че ти 12см не значи, че никоя няма да си легне с теб. Има примерно мн тесни жени, за които секса с надарен е равен на болка. Освен това чувствата играят важна роля. Аз също съм си лягала с момче, на което не му беше особено голям, но го харесвах и исках да съм с него. И той винаги ме докарваше до край. Беше ми хубаво, но само до там. Като знам колко по-хубаво ми е било с други, секса с него беше ей така за емоцията, може би. Иначе чукането си го намирах в лицето на друг човек. И все пак, това че ти е не кой зн колко голям не значи, че никога никоя жена няма да си легне с теб.
    Всъщност, ти девствен ли си, че толкова си се отчаял?
    Да, девствен съм
    То въпросът не е някоя просто да си легне с мен, а да иска да бъде с мен и само с мен, и да не търси задоволяването другаде, както в твоя случай

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си