.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Angry Обичам този шибан боклук, но ми омръзна да съм втора! Моля ви, дайте ми някакъв съвет

Съжалявам, ако ви е омръзнало от такива теми, но наистина се нуждая от помощ и не знам към кого вече да се обърна. Всеки един коментар по темата ще ми е от полза! Ето и историята ми накратко: Обикновено не се привързвам лесно и не съм по сериозните връзки. И с него всичко започна на шега, не знам какво харесах в него, но много добре се разбираме, а това рядко ми се случва. И ето на - обикновено не издържам с момче повече от седмица, но скоро с този въпросния боклук ще направим два месеца!! Дотук добре само че аз играя ролята на втора цигулка, има си приятелка от вече четири месеца и аз съм му един вид.. за развлечение. Лошото е, че се влюбих страшно много в него и ме е страх, че ако му поставя някакъв ултиматум или предявя претенции по отношение връзката му с другото момиче ще го загубя, а не искам, обичам го. Когато е с мен, показва, че му пука за мен... Няколко пъти му казах, че ме наранява, като не ми казва какво наистина изпитва, но той само отвърна: "Съжалявам, но една курва ме научи да не показвам истинските си чувства." Прави ме щастлива, но едновременно с това страшно ме боли като се сетя, че не е мой. Омръзна ми всеки път, когато поиска нещо от мен да му угаждам, а той да не ме цени. Мразя го задето не е наясно и той самия какво точно иска от връзката ни!? Не сме правили секс, само сме се натискали и целували до полуда, но после съм си тръгвала и съм го оставяла така. Той смята и целувката за изневяра, а това е.. ;хх Ако толкова обича приятелката си, защо ме мъчи? Веднъж му казах: "Знаеш, че наистина те обичам, нали?", а единственото което направи той беше да ми отвърне: "Да, знам и трябва да поговорим за това." Във всеки един момент може да го оставя и да спра да се занимавам с глупостите му, но просто не искам, защото ме прави щастлива и има моменти, в които никога не бих допуснала да го загубя и да го премахна от живота си, ей-така, сякаш нищо не е било. И не знам какво да направя, а определено не искам повече да съм втората, но и явно не съм достатъчно силна, за да се махна, какво да направя? Обичам го.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Върти те на малкия си пръст, разиграва те, подиграва ти се, убижда те, а ти казваш, че го обичаш? Е, заслужаваш си го.

Tocho tam e rabotata, izvurta neshtata taka, che az da ne gi priemam po tozi nachin i kakto kazah: kogato e s men, e kakto trqbva i sushtestwuwam samo az, nikoq druga, no zapochna da mi pisva ;xx

Град
    София, България
    Кирилицата е задължителна.

Не ми пука особено, а и не ми се сменяше езика, иначе си пиша на кирилица по принцип |-(

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Sh@dow или някой админ бързо да делне темата, че ни разгадаха тактиката! Бързо, бързо преди повече момичета да са се усетили...

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от msdattt Виж мнението
    Не ми пука особено, а и не ми се сменяше езика, иначе си пиша на кирилица по принцип |-(
    И на мен ми е през онази работа, но бързо бързо ще ти затворят темата ако не пишеш на кирилица.

Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Sh@dow или някой админ бързо да делне темата, че ни разгадаха тактиката! Бързо, бързо преди повече момичета да са се усетили...
    ... повече момичета да са се усетили вика

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    ... повече момичета да са се усетили вика
    До утре някой да вземе да я делне, че сутринта 100% малките като прочетат ще им стане ясно.... чакай, те бързо забравят..
    Аз взех, че се притесних...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Казвай му директно, че не искаш да си втора цигулка. Не знам какво точно усещаш, но в началото винаги привличането е огромно и може би го бъркаш с някаква дълбока любов ?! Не знам и на колко си, но щом не издържаш с момче повече от седмица, едва ли си на повече от 14-15...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ама в какви тъпи филми се набивате сами, че и едва ли не молите да ви го набият.

Ходиш с обвързан, който за 2 месеца вече е изневерил на приятелката си.

От това можеш да си извадиш изводите, че:
    а) Щом не я къса, значи му е удобна с нещо. И ще си втора цигулка, и след 10 месеца.
    б) САМО за едни пикливи 2 месеца, които нищо не са, вече е хукнал да си търси любовница. Та, ако по някаква луда случайност момичето е достатъчно умно, че да го зареже и той се хване с теб, ти ще си скучното гадже и ще търси "разнообразието", така необходимо за 2-месечна връзка, при някоя трета.

Стига с тая луда, бясна обич. Няма такъв филм някой да се отнася така с теб и да си спи нон стоп с друга, и ти да го обичаш. Хлътнала си пуберски и след има няма годинка няма да повярваш какви си ги вършила. Защо всички "втори цигулки" гледате от ъгъла: Той изневерява на нея с мен? Ми той изневерява и на тебе с нея. Пред очите ти, а ти му лежиш под краката. Спри да бъдеш толкова жалка и се стегни.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ама в какви тъпи филми се набивате сами, че и едва ли не молите да ви го набият.

а) Щом не я къса, значи му е удобна с нещо. И ще си втора цигулка, и след 10 месеца.
    б) САМО за едни пикливи 2 месеца, които нищо не са, вече е хукнал да си търси любовница. Та, ако по някаква луда случайност момичето е достатъчно умно, че да го зареже и той се хване с теб, ти ще си скучното гадже и ще търси "разнообразието", така необходимо за 2-месечна връзка, при някоя трета.

Стига с тая луда, бясна обич. Няма такъв филм някой да се отнася така с теб и да си спи нон стоп с друга, и ти да го обичаш. Хлътнала си пуберски и след има няма годинка няма да повярваш какви си ги вършила. Защо всички "втори цигулки" гледате от ъгъла: Той изневерява на нея с мен? Ми той изневерява и на тебе с нея. Пред очите ти, а ти му лежиш под краката. Спри да бъдеш толкова жалка и се стегни.
    Права си, много благодаря за мнението, мога и без него, мисля, че достатъчно съм направила за него и не заслужавам да ми отвръща по този начин, а що се отнася до третата... и мен ми минава през ума доста често не е като да не съм му дала шанс да бъде с мен, той си избира, въпреки че от гледната точка, която ми го представи ти, струва ми се, че право на втори такъв шанс няма да му дам... Щом толкова "обича" приятелката си да си търси друга, с която да я лъже, няма да съм аз Омръзна ми от такива тарикати.. Всичко се връща А що се отнася до любовта... е понякога само тя не е достатъчна, да не говорим, че доста често е само заблуда.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението

+1

Десет букви

Мега фен Аватара на Hilary_
    Наричаш "щастие" това да си номер две? Това да те боли, че го делиш с друга?
    Пукало му? И как по - точно го е показал, че не разбрах?
    Ако цениш себе си, преглътни чувствата си и го остави. За твое добро е.
    Не е единствения. Ще се намери друг, който да те направи ИСТИНСКИ щастлива, без да се налага да си в сянка.
    И още нещо .. дори да не послушаш съвета ми и продължиш в същия дух, си представи да тръгнете .. знаеш ли какво ще стане? Същото само че друга ще е вторият му избор .. такъв човек НЕ си заслужава!!

Голям фен Аватара на slimbo
    О я не бъди глупава той просто се разнообразява. Това ми се е случвало и на мен ама историята е дълга въпросът е , че го набих, наритах, разплаках го, после и аз плаках много беше 1-вата ми любов е да ама връзка имаше само за 2дни още го помня , но не го обичам вече ,живея си живота и не ми пука ся пак съм в трудна ситуация ама........... , ако беше лесно нямаше на нас да се падне..

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Съгласна съм с предишните мнения. Мисля,че 2 месеца са напълно достатъчни да разбереш,че те използва супер скапано а ти му вървиш след задника. Времето лекува, ще се оправиш просто го остави и давай напред!
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Наричаш "щастие" това да си номер две? Това да те боли, че го делиш с друга?
    Пукало му? И как по - точно го е показал, че не разбрах?
    Ако цениш себе си, преглътни чувствата си и го остави. За твое добро е.
    Не е единствения. Ще се намери друг, който да те направи ИСТИНСКИ щастлива, без да се налага да си в сянка.
    И още нещо .. дори да не послушаш съвета ми и продължиш в същия дух, си представи да тръгнете .. знаеш ли какво ще стане? Същото само че друга ще е вторият му избор .. такъв човек НЕ си заслужава!!
    Много си права, много хора ми го казват и ми натякват постоянно като пак му се вържа, че заслужавам нещо по-добро и че мога да си намеря някой ИСТИНСКИ И сега.. когато чух и мнението на странични лица, които нямат нищо общо, с когото и да е от нас.. Оставям го, никога не съм била слаба и винаги съм отстоявала себе си, няма да оставя някакъв егоист да съсипе принципите ми и самата мен като личност... няма да бъда втора, няма да бъда в чужда сянка

Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    О я не бъди глупава той просто се разнообразява. Това ми се е случвало и на мен ама историята е дълга въпросът е , че го набих, наритах, разплаках го, после и аз плаках много беше 1-вата ми любов е да ама връзка имаше само за 2дни още го помня , но не го обичам вече ,живея си живота и не ми пука ся пак съм в трудна ситуация ама........... , ако беше лесно нямаше на нас да се падне..
    Съгласна съм с предишните мнения. Мисля,че 2 месеца са напълно достатъчни да разбереш,че те използва супер скапано а ти му вървиш след задника. Времето лекува, ще се оправиш просто го остави и давай напред!
    Прави сте, благодаря ви много Явно просто ми е трябвало още някой, който да ми го каже, за да съм сигурна 100% , че не си заслужава Ще ми мине, поне ще съм сигурна, че съм постъпила правилно. Всичко минава

Голям фен Аватара на slimbo
    Прави сте, благодаря ви много Явно просто ми е трябвало още някой, който да ми го каже, за да съм сигурна 100% , че не си заслужава Ще ми мине, поне ще съм сигурна, че съм постъпила правилно. Всичко минава
    Ще мине 100%....
    Последно редактирано от slimbo : 04-09-2012 на 11:17

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Няма и какво толкова да ти минава. За два месеца няма как да обичаш толкова силно и дълбоко. Ще пораснеш и сама ще го разбереш. И връзката на твоя човек с приятелката му няма да е дълга. Подобни дрисльовци, дето от малки "курвите" са ги научили как да се държат, са прозрачни. Колкото по-рано се махнеш сама от цялата ситуация, толкова по-добре за теб.

Ще мине 100%....
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Няма и какво толкова да ти минава. За два месеца няма как да обичаш толкова силно и дълбоко. Ще пораснеш и сама ще го разбереш. И връзката на твоя човек с приятелката му няма да е дълга. Подобни дрисльовци, дето от малки "курвите" са ги научили как да се държат, са прозрачни. Колкото по-рано се махнеш сама от цялата ситуация, толкова по-добре за теб.
    Че ще ми мине - ще ми мине, както казах - всичко минава, а за "дрисльовци" - те :X толкова е вярно, че няма нужда да коментирам просто И точно, за да ми е добре, просто ще се махна. Между-другото днес се махнах Още не му се вярва и ми звъня няколко пъти... "Ама айде де, наистина много искам да тя видя.. бла, бла, бла, бла И аз.. ммм не, мерси и той: " А за друг ден??" и аз: мм, по-скоро ще пропусна Олекна ми! Благодаря ви!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Чакай малко,защо момчето да е боклук като ти му тичаш по свирката ? Кой те е карал да тръгваш с него,като знаеш,че си има приятелка ?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Как може да си унижаваш така?
    Той вижда,че може да си прави каквото поиска с тебе,защото го *обичаш*.Ако това според теб е обич...И как правите два месеца,като не ходите?Изобщо,защо си губиш времето с човек,който явно не може да те оцени,а според мен и ти не се цениш достатъчно,че да му въвриш след свирката и да търпиш това отношение.Според мен това си и чисто унижение..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Не, просто.. коментарите на всички само ми доказаха, че съм в голяма грешка, още днес, когато ме помоли за нещо го отрязах, благодаря ви хора, явно ми трябваше някой да ми налее акъл в главата ;dd значии не само приятелите ми, които го познават ми казват да го оставя... Така и направих втории шанс няма да му дам, ако го сторя, тогава вече може да се обява публично за пълна глупачка ;dd

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Не казвай голяма дума.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си