- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Все се каня
от утре спирам цигарите, от утре спирам цигарите.
Ама ЦЪК.
Нямааа.. дъня по 1 кутия на ден, чак не мога да се трая. Стигнах до компромисен вариант да си купувам 10-ки цигари и да правя опити да издържам с тях цял ден. Месец-два.. и айде пак съм на 20-ка.
Едвам ми стигат парите вече. Имам наблюдения , че като бях ученичка харчех доста по-малко на ден, а сега съм с повече пари и на всичкото отгоре до никъде не ми стигат.
Да не говорим, че ако река да изляза с колата, абсурд ми е пафкането на цигарки с тоя бензин.
Що така става майна.. колкото повече "одъртяваш" толкова повече разходи и липса на пари![]()
Не е трябвало въобще да почваш да се тровиш ...
Пушех по кутия на ден. В периода когато още victory беше 1.60 , а EVA 2.30. Дори се чудя как в този период съм предпочитал EVA пред Victory.Сега не пуша и 150 лева на месец спестаявам , което си е доста добре за едни умрели цигари.
Ако са по 2 кутии като при родителите ми , са 600 лева на месец. Едно море това лято.![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 04-09-2012 на 15:35
замести ги с някакви бонбонки ^^
Имах един познат, който така ги отказваше и като го видех и подскачаше и не можеше да си намери място, лапаше бонбон след бонбон, но май ги отказа :О
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз с Tabex. Не са скъпи , приятни за поглъщане , не са големи. Все едно нищо не си взел , никакви странични ефекти.
Прочети листовките и нищо не спира да пробваш.
Цял сайт има за това - http://tabex.bg/
Aз и да ги спра, няма да спестя нито лев, щото това, което остава ще го харча за нещо друго.Иначе хубаво ги бях намалила амаа..
А за хапчета изобщо не искам да чувам.Толкова ми е натровен организма с медикаменти, че само това ми липсва да гълтам![]()
И вместо това продължаваш да се тровиш бавно,но сигурно с цигари ?
не съдържа никотин и да съдържа след месец-два го забравяш ,че си го пил.
И си чист за цял живот.
*оттегля се от темата, осъзнавайки, че е казал глупост* :Д
то попринцип парите не стигат, камоли тия цигари дееба толкова ли не можем да ги откажем какви хора сме![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
хората ми се чудят как имам стекове до мен и не паля.
Чувството е супер.![]()
Аз бях пробвал с тоя табекс 2, 3 пъти ама хем ми горчат цигарите от него хем пак ги пуша и за тва отказах табекса![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...