.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Post Как да предразположим момиче

Може ли някакви съвети за предразполагане на момичето преди секс? Какво да говорим след това по време на секс? Как и къде да докосваме и какво друго допълнително възбуждащо може да се прави?

Мега фен Аватара на Chacho
    Заставаш отпред и я разполагаш някъде.

Предразполагането не се прави, когато ти хрумне. То е модел на поведение и трябва да можеш да я възбуждаш чрез характера си. Ако това го има, е въпрос на 2-3 мръсни думички и една плъзнала се по бедрото ръка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Зависи от момичето. Гали я, прави и комплименти, кажи и, че е неустоима, че те възбужда. Докосвай я по цялото тяло, целувай я, оближи с език врата или ухото й. Нещо от този род.

Цитирай Първоначално написано от dazyfrog Виж мнението
    Какво да говорим след това по време на секс? Как и къде да докосваме и какво друго допълнително възбуждащо може да се прави?
    Ами не те съветвам да дрънкаш много-много по време на секс... мен лично не ме кефи.. след секс за кво да си говорите.. може пак да си помълчите малко и просто да се гушнете.
    А как да я докосваш? Ебаси въпроса! Няма точна рецепта, прицнипно тия неща идват отвътре някак си.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Заставаш отпред и я разполагаш някъде.

Предразполагането не се прави, когато ти хрумне. То е модел на поведение и трябва да можеш да я възбуждаш чрез характера си. Ако това го има, е въпрос на 2-3 мръсни думички и една плъзнала се по бедрото ръка.
    С това темата може да приключи. :д

Я първо уточни дали мадамата е девствена, щото ако е, дълга и широка става.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Я първо уточни дали мадамата е девствена, щото ако е, дълга и широка става.
    Да не кажем даже тесна
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    и от КАТ не го знаят
    Относително е.До колкото мога да разбера питаш за ситуация когато сте у вас или у тях.Когато момиче кани или отива на гости на момче тя очаква всичко и нищо.Изиграеш ли си картите си ти.Закачай я,шегувай се с нея направи и комплимент, намери начин да я прегърнеш, целуни я по бузата.И ще имаш отговор на въпросът си както и тя ще знае иска ли или не.Успех!
    Ясно е, че няма да отида в Рая, поне да си заслужа Ада.
    Street drifting is not a crime!
    Sideway is the right driving way!

интересува ме най много какво да говоря защото нищо не ми идва да казвам докато се натискам

anonymous708973
    Guest
    Тогава няма нужда от приказки. Когато прецениш, че е готова за по-нататък, просто й казваш "Ела в другата стая.", хващаш я и я замъкваш.

Кво значи не ми дава??

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Chacho, той има предвид, че не му идва да каже нещо.
    Последно редактирано от TheNormalGuy : 04-11-2012 на 11:59

Супер фен
    Град
    София
    Емм, като не ти идва нищо няма да кажеш бе, момче! Не е толкова сложно, то или ще стане или не! Ако стане - кеф, ако не - здраве да е! А иначе ти и тя девствени ли сте, как стоят нещата, че не видях някъде да си написал?!

П.П. - Мисля, че Chacho и In*The*Face изчерпаха темата!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Погрешно съм разбрал. Баце, то правенето идва след нагласата, че можеш да го направиш.

За да я предразположиш (готина дума за манипулация).

Започваш да й се натискаш , да я галиш и целуваш по веселите зони (гърба,врата, бедрата, гърдите) да я опипваш леко пак по гърдите или да я галиш по вагината. И без думи нещата стават, иска се само да си внимателен и нежен. С грубости няма да я задоволиш.

Пускаш й език, ако сте голи започваш с езика да я гъделичкаш абсолютно навсякъде.
    Като започнеш от врата, минаваш през устните й (респективно и езика й) слизаш надолу бавно към гърдите, правиш една осморка около тях, започваш да й смучеш и гъделичкаш с езика зърната , слизаш вече още по-бавно към корема, там се забавяш още повече и като стигнеш вече гениталиите й, правиш остър завой с езика и минаваш през бедрата и слизаш надолу до към коляното. После изведнъж се изстрелваш нагоре , спираш малко преди вагината й. Но действаш само по вътрешната част на бедрата й. И вече ако си фен на тези работи я шпакловаш. Боричкате се ала бала и накрая действаш.

Повярвай ми, след като свършите - момичето ще те обича много. Само с тези игрички и ако е чувствителна поне 3-4 оргазма може да й докараш. И не няма да ги фалшифицира. Сам ще разбереш като започне да й треперят бедрата и да диша тежко.

П.п. Ако целиш да ти пусне и да се изкефиш само ти... преди "Пускаш й език" ще ти свърши работа. Но ако целиш тя да е доволна, целия текст ще ти свърши работа. Ако не знаеш кво да й кажеш... и шушни нежно в ухото. Използвай креативност и ще ти мине номера :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си