Така, преди известно време ми се наложи да направя нещо, като проучване, по (почти) лични причини. И така попаднах на няколко пловдивчанки във фейсбук с приятел(к)и травестити, после на още няколко, после още и така стана двуцифрено число. После същото се повтори в блоговете, после и в ютюб. В гепиме редовно си ги гледах, но там не ми правеше впечетление - то това му е целта все пак.) Та, не, че имам нещо против (нито Пловдив, нито травеститите), но на всяка кифла, чалгарка, курва или както е модерно да им се вика вече, се пада поне по един травестит. Колко травестити има в Пловдив, че да се получава така?
Форумните пловдивчанки, имате ли си такава приятелка?
Втори въпрос...Само аз ли смятам, че не е уместно навсякъде да носиш обувки на висок ток? Смисъл, гледам, че даже момичета по-високи от мен (1,70 нагоре), всеки божи ден, са на високи токове. Без значение дали са на разходка, до магазина, да хвърлят боклука, на кафе, на училище, да ядат кебапчета/дюнери и т.н. и т.н. И то не някви стабилни токчета, а колкото игла, баси. То, и аз, ако бях няколко сантиметра по-ниска сигурно щях да правя така, ама къв е кура да си над метър и осемдесет всеки ден? Смисъл, според мен е нелепо и неуместно да отидеш да ядеш баничка с айрян на Попа (примерно) и все пак да си обуеш обувки, като за бал.
И т'ва е в общи линии. Знам, че тези въпроси са на високо филосоВска тематика и може да ви затруднят, но аз вярвам във вас!