.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Banned Супер фен

Два кифленски въпроса...

Така, преди известно време ми се наложи да направя нещо, като проучване, по (почти) лични причини. И така попаднах на няколко пловдивчанки във фейсбук с приятел(к)и травестити, после на още няколко, после още и така стана двуцифрено число. После същото се повтори в блоговете, после и в ютюб. В гепиме редовно си ги гледах, но там не ми правеше впечетление - то това му е целта все пак.) Та, не, че имам нещо против (нито Пловдив, нито травеститите), но на всяка кифла, чалгарка, курва или както е модерно да им се вика вече, се пада поне по един травестит. Колко травестити има в Пловдив, че да се получава така?
    Форумните пловдивчанки, имате ли си такава приятелка?

Втори въпрос...Само аз ли смятам, че не е уместно навсякъде да носиш обувки на висок ток? Смисъл, гледам, че даже момичета по-високи от мен (1,70 нагоре), всеки божи ден, са на високи токове. Без значение дали са на разходка, до магазина, да хвърлят боклука, на кафе, на училище, да ядат кебапчета/дюнери и т.н. и т.н. И то не някви стабилни токчета, а колкото игла, баси. То, и аз, ако бях няколко сантиметра по-ниска сигурно щях да правя така, ама къв е кура да си над метър и осемдесет всеки ден? Смисъл, според мен е нелепо и неуместно да отидеш да ядеш баничка с айрян на Попа (примерно) и все пак да си обуеш обувки, като за бал.

И т'ва е в общи линии. Знам, че тези въпроси са на високо филосоВска тематика и може да ви затруднят, но аз вярвам във вас!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Относно токчетата съм на същото мнение. Аз самата съм под 1,70 см и много често се чувствам неловко, защото високи момичета със супер високи токчета стърчат над мен.
    Лично аз смятам, че ако бях по-висока също щях да нося токчета. Какво по-хубаво от дълги крака на висока обувка?! Разбира се всичко си има граници.

Нося високи обувки, но където трябва. Препускала съм из София на токче, но нося и ниски обувки.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Относно Пловдивчанките и травеститите лично мога да потвърдя. rofl
    А за токчетата...и в София е същото.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Относно Пловдивчанките и травеститите лично мога да потвърдя. rofl
    А за токчетата...и в София е същото.
    Я разкажи
    /100 е числото
    Creative Technologie

Град
    Maina Town
    Ем виждаш Танас...
    Creative Technologie

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Лично аз смятам, че ако бях по-висока също щях да нося токчета. Какво по-хубаво от дълги крака на висока обувка?!

Нося високи обувки, но където трябва. Препускала съм из София на токче, но нося и ниски обувки.
    Мен пък не ми харесват високи момичета със супер високи обувки. Два метра жена е привлекателна само на снимка.

Иначе за второто съм абсолютно съгласна!

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    защо винаги и пишете в темите на тази кифла кво агне си ти ма ся ща сготвят два пъти и за великден и за гергиовден си вътре в тенджерата нека те е яТ
    6б3З10

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bootyboy Виж мнението
    защо винаги и пишете в темите на тази кифла кво агне си ти ма ся ща сготвят два пъти и за великден и за гергиовден си вътре в тенджерата нека те е яТ
    Ма, аз им викам да не пишат, те говедата си държат на свойто.

Град
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Град
    Джелибония xoxo
    койтам койтам
    6б3З10

Град
    Цитирай Първоначално написано от bootyboy Виж мнението
    койтам койтам
    Лейди Гага от Плд.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    КЪВ Е ТОЯ ДИСРЕСПЕКТ КЪМ ПЛОВДИВЧАНКИ ТУКА Е !

Пловдивчани травестити няма.
    Наско и още 5-6 са изключение - останалото са цигани.
    Те са и малко кифлите тука в сравнение с процента в другите градове - може би затова ви се вижда, че има повече изпедерастяли.

А относно курвите с високите токове All the time - среща се из цяла България...

Banned Супер фен
    Ааа, въпроса за курвите с чепиците на токове нямаше връзка с Пловдив - двата въпроса нямат връзка помежду си.

Вакс, не знам к'во сте и 'що сте в Пловдив, обаче според интернет опитът ми всякаш 70 процента от момичетата там са или лудите чалгарки, баш кифли или някакви откачалки. Не го казвам с лошо (някои даже са свестни/умни), просто така ми изглежда.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    КЪВ Е ТОЯ ДИСРЕСПЕКТ КЪМ ПЛОВДИВЧАНКИ ТУКА Е !

Пловдивчани травестити няма.
    Наско и още 5-6 са изключение - останалото са цигани.
    Те са и малко кифлите тука в сравнение с процента в другите градове - може би затова ви се вижда, че има повече изпедерастяли.

А относно курвите с високите токове All the time - среща се из цяла България...
    Заре, там кифли няма защото доходи под 500 лв също няма и всички изглеждат еднакво в адидас
    Не, сериозно, последното ми идване в Пловдив затвърди мнението ми, че там кифли няма, но момичетата са с много високо самочувствие
    Последно редактирано от Claymore : 04-10-2012 на 20:30
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Заре, там кифли няма защото доходи под 500 лв няма и всички изглеждат еднакво в адидас
    Не, сериозно, последното ми идване в Пловдив затвърди твърдението ми, че там кифли няма, но момичетата са с много високо самочувствие
    Тука съм съгласен. Не само на Пловдивчанки, но и на доста Пловдивчани им е надуто егото. Обяснения нямам, но е факт...

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Гледа по фейсбук

Повечето свестни не се занимават с фейсбук.
    Пак мога да ти дам пример.

https://www.facebook.com/profile.php...8418190&ref=ts

За човек близко до моето ниво на интелигентност

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Гледа по фейсбук

Повечето свестни не се занимават с фейсбук.
    Пак мога да ти дам пример.

https://www.facebook.com/profile.php...8418190&ref=ts

За човек близко до моето ниво на интелигентност
    Не само във фейсбук. В разни блогове, във вибокс, ютюб, форуми (даже този!), етц. сайтове + разни с които съм си писала...И се събира едно голямо число, а със сигурност има още.
    Не ми трябва пример - казах ~70 процента, т'ва да ми покажеш другите 30 не е логично.
    Не държа на предположението си - през кура ми е, просто така ме е впечатлило.

Град
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    през кура ми е, просто така ме е впечатлило.

Ти нямаш кур.

Град
    Джелибония xoxo
    I'll be your angel I'll be your I'll beee yyyouuur
    6б3З10

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Eм виж запознала си се с 10те процента кифли, който ги има в Пловдив.
    Както ти каза, това че си видяла представители на 10% от момичетата в Пловдив не означава че всички момичета са такива.

Погостувай малко в Пловдив и ще видиш истинската картинка :>

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Ловсик ще ти обясни за токчетата ейся... :Д

Иначе в Пловдив съм виждал повече чалгари, фешъни и курви събрани на едно място от където и да е другаде. И по-често от където и да е другаде дрънчи чалга от тераси на блокове. Чалгарски град, няма какво да го отричаш ваксе.

Град
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Чалгарски град, няма какво да го отричаш ваксе.
    Той е най-големият чалгар. оО

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Ловсик ще ти обясни за токчетата ейся... :Д

Иначе в Пловдив съм виждал повече чалгари, фешъни и курви събрани на едно място от където и да е другаде. И по-често от където и да е другаде дрънчи чалга от тераси на блокове. Чалгарски град, няма какво да го отричаш ваксе.
    Да, очаквам включването на ловсик с нетърпение.
    На мен пък ми се струва, че във Варна са повече. А, в Дупница спрямо размерите й са прекалено много.

Град
    Maina Town
    Ай стига ве само аз ли не съм я чувал тая члага от джамовете дет дрънчи тря да идете малко да обиколите .А за травестите съм слушал легенди свъзани с една дискотека и нищо повече.
    Creative Technologie

Супер фен Аватара на kosder
    Вярно ли е, че в Пловдив има много нелегални таксита -.-
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си