- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Два кифленски въпроса...
Така, преди известно време ми се наложи да направя нещо, като проучване, по (почти) лични причини. И така попаднах на няколко пловдивчанки във фейсбук с приятел(к)и травестити, после на още няколко, после още и така стана двуцифрено число. После същото се повтори в блоговете, после и в ютюб. В гепиме редовно си ги гледах, но там не ми правеше впечетление - то това му е целта все пак.)Та, не, че имам нещо против (нито Пловдив, нито травеститите), но на всяка кифла, чалгарка, курва или както е модерно да им се вика вече, се пада поне по един травестит. Колко травестити има в Пловдив, че да се получава така?
![]()
Форумните пловдивчанки, имате ли си такава приятелка?
Втори въпрос...Само аз ли смятам, че не е уместно навсякъде да носиш обувки на висок ток? Смисъл, гледам, че даже момичета по-високи от мен (1,70 нагоре), всеки божи ден, са на високи токове. Без значение дали са на разходка, до магазина, да хвърлят боклука, на кафе, на училище, да ядат кебапчета/дюнери и т.н. и т.н.И то не някви стабилни токчета, а колкото игла, баси.
То, и аз, ако бях няколко сантиметра по-ниска сигурно щях да правя така, ама къв е кура да си над метър и осемдесет всеки ден? Смисъл, според мен е нелепо и неуместно да отидеш да ядеш баничка с айрян на Попа (примерно) и все пак да си обуеш обувки, като за бал.
И т'ва е в общи линии. Знам, че тези въпроси са на високо филосоВска тематика и може да ви затруднят, но аз вярвам във вас!
Относно токчетата съм на същото мнение.Аз самата съм под 1,70 см и много често се чувствам неловко, защото високи момичета със супер високи токчета стърчат над мен.
![]()
Лично аз смятам, че ако бях по-висока също щях да нося токчета.Какво по-хубаво от дълги крака на висока обувка?!
Разбира се всичко си има граници.
![]()
Нося високи обувки, но където трябва. Препускала съм из София на токче, но нося и ниски обувки.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Относно Пловдивчанките и травеститите лично мога да потвърдя. rofl
А за токчетата...и в София е същото.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ем виждаш Танас...
Creative Technologie
защо винаги и пишете в темите на тази кифла кво агне си ти ма ся ща сготвят два пъти и за великден и за гергиовден си вътре в тенджерата нека те е яТ
6б3З10
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
КЪВ Е ТОЯ ДИСРЕСПЕКТ КЪМ ПЛОВДИВЧАНКИ ТУКА Е !
Пловдивчани травестити няма.
Наско и още 5-6 са изключение - останалото са цигани.
Те са и малко кифлите тука в сравнение с процента в другите градове - може би затова ви се вижда, че има повече изпедерастяли.
А относно курвите с високите токове All the time - среща се из цяла България...
Ааа, въпроса за курвите с чепиците на токове нямаше връзка с Пловдив - двата въпроса нямат връзка помежду си.
Вакс, не знам к'во сте и 'що сте в Пловдив, обаче според интернет опитът ми всякаш 70 процента от момичетата там са или лудите чалгарки, баш кифли или някакви откачалки.Не го казвам с лошо (някои даже са свестни/умни), просто така ми изглежда.
![]()
Последно редактирано от Claymore : 04-10-2012 на 20:30
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Гледа по фейсбук
Повечето свестни не се занимават с фейсбук.
Пак мога да ти дам пример.
https://www.facebook.com/profile.php...8418190&ref=ts
За човек близко до моето ниво на интелигентност![]()
Не само във фейсбук. В разни блогове, във вибокс, ютюб, форуми (даже този!), етц. сайтове + разни с които съм си писала...И се събира едно голямо число, а със сигурност има още.![]()
Не ми трябва пример - казах ~70 процента, т'ва да ми покажеш другите 30 не е логично.
Не държа на предположението си - през кура ми е, просто така ме е впечатлило.
I'll be your angel I'll be your I'll beee yyyouuur
6б3З10
Eм виж запознала си се с 10те процента кифли, който ги има в Пловдив.
Както ти каза, това че си видяла представители на 10% от момичетата в Пловдив не означава че всички момичета са такива.
Погостувай малко в Пловдив и ще видиш истинската картинка :>
Ловсик ще ти обясни за токчетата ейся... :Д
Иначе в Пловдив съм виждал повече чалгари, фешъни и курви събрани на едно място от където и да е другаде. И по-често от където и да е другаде дрънчи чалга от тераси на блокове. Чалгарски град, няма какво да го отричаш ваксе.
Ай стига ве само аз ли не съм я чувал тая члага от джамовете дет дрънчитря да идете малко да обиколите .А за травестите съм слушал легенди свъзани с една дискотека и нищо повече.
Creative Technologie
Вярно ли е, че в Пловдив има много нелегални таксита -.-
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-