- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Бихте ли влезли в малкия танк на Грубер?
Някой ходи ли да го гледа Ало АЛо на славейков в театъра ВЪзраждане, интересно ми е как са го направили, но все не остава време.
ма4оока не знаех бих оти6ал ама май няма да е съ6тото като ни знам възможностите
6б3З10
Maчок, каква е цената на билетите в театър Възраждане за студенти?
http://theatre.art.bg/%D0%B0%D0%BB%D...%BE!_602_11_20
нямам идея, обади се и питай. Актьорите звучат интересно. Определено ще отида.
айде, обаче ще си вземем билети през една седалка!
Сладурчеее![]()
нИдей ми сваляй слънцето, къде се буташ
и бтв кой е тоЗ на аватара ти бее, много ми е познат :О
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ми не ти вярвам.
Дай друга твоя снимка.
Какво можете да си дадете вие, че не разбрах? ^
4XCOKИ
Няма пък да дам друга снимка. А какво можем да си дадем ли? Много неща! Приятелство, ама не като вашето женското, да обикаляте безцелно магазини и кафенета, а истинско приятелство, философия, разсъждания върху глобални неща, все неща, за които не можеш да си говориш с женаА и други неща, като да помпаме мускули заедно, да миришем на мъже, да си поправим колите заедно...
![]()
Искрено ме забавляваш
Приличаш на детенце, което е попаднало сред група по-големи батковци и иска да е като тях и да го учат.
И само да те светна, когато ние женските обикаляме безцелно винаги си говорим за обикалящия ни свят, философстваме, гушкаме се, разказваме си личните драми, понякога плачкаме и пак се гушкаме и ходим под ръчичка докато правим всичко, тъЙ, че нашето хич не е за подценяване.
Радвам се, че имам една дружка и ми е някак достатъчна. ^_
Последно редактирано от ShtrudeL : 04-13-2012 на 15:53
4XCOKИ
за съжаление тука трябва да се съглася с геяТ![]()
дале по-вълнуващо е да се обадиш на дружката си в 1 вечерта 'ало затънах в една преспа в гората на Витоша, ела с джипката да ме издърпаш' и да се потите на студа по снеговете на едно такова място, пред обикаляне по молчетата и обсъждане на дупетата на мъжете на около (каквото правите жените)![]()
^^ ако искаш след театъра ще те водя да сваляме мадами по баровете и готините кафе клубове, набелязал съм едни конкретни места
ДОКАЖИ, ЧЕ СИ МАЧО КАТО МЕН![]()
къв мъж си ве ее ебал ли си путка ве ее за дизела тва ма4ока е ясен
6б3З10
4XCOKИ
Женското приятелство ... като гледам по пейките жените наричащите се мами да бутат колички... Разбира се с цигара в ръка, за да изглеждат по-модерни. Не жени а свине. И както са си приятелки, децата им като нещо се скарат или сбият става трета световна. Скарат се, сбият се, пък после и мъжете им дойдат на мястото и те да се скарат и сбиятЗа да защитат честта на своята свинкя
Или пък момичетата на по 14-25, които се наливат с бири по градинките и си говорят как лапат пишки
Не казвам, че всички са такива, ама колко са момичетата, които например ходят заедно на театър, а не само на кино да гледат тъпите американски бози... разбира се в четвъртък, щото е с намаление.??
![]()
Последно редактирано от D1esel : 04-13-2012 на 17:35