- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете! Възможно ли е?
Здравейте! С риск да ме нападнете , искам да попитам нещо, което адски ме мъчи и притеснява.
Вчера, на 16 април 2012, с приятеля ми решихме да го направим. Но не се получи, тъй като мен ме болеше много и той не успя да скъса девствената ципа. Но не в това е проблема. А, че беше без презерватив и го вкара няколко пъти, и именно това ме притеснява в момента. Говорих с него. Каза, че не го е "вкарал" много, някъде до вътрешните срамни устни и въпроса ми е възможно ли е да съм забременяла?
Първият ден от последната менструация ми е 9 април, свърши ми някъде към 14 - 15 април. Принципно МЦ ми е нередовен, но е около 28 дни.
Благодаря ви предварително! И моля без нападки! Знам, че трябваше да е с презерватив, но просто се случи така и от притеснение съвсем изключих.
Задължително си забременяла! Втората Дева Мария си! Моля те, като се роди кръстете го Исус Втори!
maDamn
Той даже не е проникнал, бе моме. Вземи се образовай малко преди да тръгнеш да си отваряш краката.
И няма такова нещо като "съвсем изключих", "просто се случи" и всички други оправдания, които се опитваш да си пробутваш сама на себе си. Ако си имала достатъчно акъл си щяла да искаш презерватив.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
http://www.teenproblem.net/forum/sho...83%D1%80%D0%B0
печатай, вечер преди лягане по три пъти чети
така 3 години
и след третата ти разрешаваме да се опиташ пак
Принципно си е напълно възможно, от биологична гледна точка девствено момиче да забременее , но в случая - нищо ти няма. Даже не е успял да проникне , така че спокойно.
Иначе няма да е лошо да обогатиш сексуалната си култура и следващия път - задължително с презерватив.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Благодаря ви за отговорите, макар да бяха с нападки.
А какво бихме могли да направим с болката?
Лубрикант и пак не е гаранция ,че няма да боли. Индивидуално е!
maDamn