Цитирай Първоначално написано от bishkotka Виж мнението
значиии щом го пише в астро форума е 100 % истина ;дд ... оокей
и да знаеш след ''първо'', следва ''второ''.. както и да е ..
има милиони привърженици по света на теорията за анунаките..даже наскоро и по бтв имаше някъв репортаж...
това че на нас хората са ни необходими тази температура и ниво на кислород не означава и че на другите същества в системата са им необходими
не трябва да се вярва на всичко в нета дума по дума ... (знам , че все някои ще възрази ама точно тва правите)
повечето от вас май нямате никви източници различни от някви форумчета и книги писани след 2005 година..

предварително се извинявам, че мисълта ми не е последователна и изчерпателна ама съм на няколко чашки , а и не ми се задълбава...... ;д

дай ми доказателство , че хората са построили Стоунхендж
Ти четеш ли или блееш някъде ?
Къде съм написала, че всичко по форумите е истина ? Пиша точно ОБРАТНОТО. Впрочем да знаеш, че изречения се започват с ГЛАВНА буква, пфууу.
Прочети първо кой е този, който е измислил всичко това с Анунаките. Неговите преводи са 'изсмукани от пръстите' и доказано грешни. Нашият ръст е в следствие от нивата на кислород, ако нивата бяха по-големи и ние щяхме да сме по-масивни и големи/високи. Така че на 5-10 метрови същества със сигурност ще са им нужни огромни нива на кислород. А за температурата сам/а прави сметка възможно ли е да съществува какъвто и да е живот на -300 и повече градуса, а за температурите на звездите да не говорим. Едва ли може да обясниш как оцеляват на подобни температурни промени, но най-добре обясни първо как поддържат живот на 60 000 градуса по Фаренхайт или пък на -300 по Целзий.
А ако ще вярваш на БосфорТиВи /БТВ/ то просто мога да ти се изсмея. Още през 2008-ма показаха колко са смешни когато говореха, че света щял да свършва щото видиш ли в ЦЕРН пускали Големият адронен колайдер. Сякаш подобни опити не са се правили изобщо, което разбира се, не е така. Битиви-то да си опресни информацията първо пък после да говори за Анунаки. НАСА казаха, че такава планета като Нибиру нито има, нито идва към нас и всеки чието IQ покрива нормата, ще го разбере. Все пак ако ни приближаваха отдавна щяхме да сме ги засекли и дори видели с 'просто око'.

А за Стоунхендж, не мога да съм сигурна, но и ти също.