Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
Да, признавам си че не разбирам от религиозни текстове, и след като ти си чел повече такива текстове, може би успяваш да навържеш нещата по-добре от мен. Само че като виждам как навързваш нещата които аз знам, нещо ти нямам много доверие......

Интересно как всички вие "духовни хора" плюете по другите че били себични и не се подчиняват на Бога, а самите вие се изживявате като някакви специални, неповторими и избрани от Бога....... Човешка религия е това християнството, от хора за хора. И то не за особенно умни хора. Християнството е измислено за да удовлетвори потребностите на малкия човек, за да може той да прехвърля всичките потребни му качества върху него, за да има вече готов път, вече измислен мироглед, с всичките си измислени преструвки, игри, роли, правене на божествени, за да има добри и лоши, и всичко да е сервирано наготово. Да ама не става така. Християнството е типичен пример за това какво става когато малки хора се опитват да подражават на нещо велико. Защото Иисус Христос, каквото и да е направил в онези времена, то е било нещо различно и запомнящо се, а вие човеко-мравки искате да бъдете "образи и подобия", за да можете да си играете малките игрички на образи и роли....... Жалка история ...... Виждал ги тези неща, дълго време бях нацист, виждал съм страшно много други нацисти и може би първият закон в тези среди е че Фюрера винаги е прав. За всяка критика срещу него се изсипваха цяла тумба с идеалисти, които всячески се опитваха да стъкмят фактите и логиката в полза на Фюрера. Защото не можеш да почиташ и да следваш някой, без той да е безгрешен. Типичен пример за това как малките хора си търсят образи и подобия в нещо по-велико, надявайки се че по този начин и те ще станат велики. Но си остават просто образи и подобия. А при християните е дори по-жалко, защото следват някакъв образ отреди 2000 години.....
можеше да претендираш за това ако не беше последовател на една от човешките(666) религии, а именно сатанизма, по-фрапираща човешка(666) религия от сатанизма едва ли има, не казвам че досега християнството е било напълно чисто, но вие сте си малко или много братя по вяра с нечистите вярващи, защото вие сатанистите сте нечисти в вярата, и онези останалите също, така че, при теб по-скоро се получава това: "крадеца вика: "дръжте крадеца""