.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 827

Hybrid View

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Хммммм,явно трябва да се изявя.Този някой за осъзнатото сънуване и този някой с парадокса съм аз и името ми е Инкадептус(не ми е така истинското де ;д)И този парадокс е най-смисленото нещо,което съм чувал и не ти харесва защото наистина доказва,че Бог не е всемогъщ.Самите ние не знаем какви сме и колко сме големи та да кажеш,че има неща БЕЗКРАЙНО ПО-СЛОЖНИ И ГОЛЕМИ ОТ НАС.И нали се казва,че бог създал човека по свое подобиЕ.Или ти говориш за друг бог,а не християнския

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Хммммм,явно трябва да се изявя.Този някой за осъзнатото сънуване и този някой с парадокса съм аз и името ми е Инкадептус(не ми е така истинското де ;д)И този парадокс е най-смисленото нещо,което съм чувал и не ти харесва защото наистина доказва,че Бог не е всемогъщ.Самите ние не знаем какви сме и колко сме големи та да кажеш,че има неща БЕЗКРАЙНО ПО-СЛОЖНИ И ГОЛЕМИ ОТ НАС.И нали се казва,че бог създал човека по свое подобиЕ.Или ти говориш за друг бог,а не християнския
    Инкадептус, сигурен съм че ти като си на достолепните 13 години, вече сигурно знаеш всички тайни на вселената..... Разбирам че си още малък, и напълно оценявам интереса ти да четеш в този форум, това е много хубаво, но по-добре чети повече и говори по-малко, защото иначе се превръщаш в дразнещ малък дрисльо. Не се обиждай, и аз съм бил малък и съм говорел глупости, но когато големите говореха, аз слушах. Така че млъкни малко, не се прави на толкова отворен и си налягай парцалите .......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си