.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 827

Hybrid View

Супер фен Аватара на Incadeptus
    е да сравнение с онези ще съм всемогъщ но гледай малко по-мащабно на нещата,аз казах,че няма всемогъщи иначе то и едно извънземно ще е всемогъщо сравнение с хората.Просто казвам,че над всеки стои още някой щото така казва парадокса.Дори да няма някой над Бог,Бог не е всемогъщ заради ПАРАДОКСА

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    е да сравнение с онези ще съм всемогъщ но гледай малко по-мащабно на нещата,аз казах,че няма всемогъщи иначе то и едно извънземно ще е всемогъщо сравнение с хората.Просто казвам,че над всеки стои още някой щото така казва парадокса.Дори да няма някой над Бог,Бог не е всемогъщ заради ПАРАДОКСА
    Значи някакъв измислен от ограничения човешки ум парадокс щял да докаже, че Бог не бил всемогъщ? Бог е отвъд представите на който и да е, а и ако помислиш малко, ще видиш, че дори и с този парадокс в сила Бог пак може да е всемогъщ.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    след като именно Бог е създал цялото творение в вселената, при положение че преди това тя е била пуста и неустроена, защо Той да няма пълна власт над Своето Творение?!, виж как всеки администратор на форумите в интернет има пълен достъп до всички функции в своя форум, докато ние обикновените потребители сме много по-ограничени, така и Бог като единствен Администратор на цялото вселенско творение има пълна власт над всичко и всички, като ако Той не ни беше създал, ние сега дори нямаше да съществуваме, а ако преди това не ни беше изкарал от "тъмнината", щяхме да се мъчим още, след като Той е създал всички тези атоми и елементарни частици, от които Творението е изградено като ги е материализирал един вид от нищото, така щото нашите тела също са изградени от тях, не е ли Той абсолютно всемогъщ с тази Своя власт и сила?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си