.
Резултати от 1 до 25 от общо 827

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    и хората с брачен съюз, и хората без брачен съюз са (все) човеци, както едните имат нужда от спасение, така и другите, никой не е по-горен от ближния, дори и най-висшият Божий Ангел (който по слава и сила бил подобен на самият Бог) казал: "Недей; аз съм съслужител на тебе и на братята ти", когато Св. Йоан бързал да му се поклони (примерно, мислейки че трябва да се отдава поклонение на всеки по-висшестоящ от Божието Царство), който е успял да си уреди добър брак е добре дошло за него, който не е успял, пак е приет, Бог не гледа на лице, Той не дели човеците на сключили брак и несключили брак,
    аз ти говорех за секса в брака и извън брака, а не за това дали да си женен или неженен.

ето колко животни, които Бог е създал, нито се женят, нито се развеждат, но пак Той ги храни и облича така както дори и Соломон не се е обличал в всичката си слава, така щото нито едно от тях не остава лишено от полов партньор, а колко по-скъпи са човеците от животните?!,
    закона е даден на хората не на животните

едни се обичат без да се женят, други се обичат женени, имало е неженени двойки с не по-малка любов от на онези, които са били женени, нима само някакъв ритуал наричан "брак" трябва да бъда бъде причина един или друг да бъдат съдени за грях?!, това е все едно като да осъдиш сиромасите да отидат в вечен пъкъл само защото не са платили един милион в брой, защо човек (да) трябва да бъде съден ако не причинява зло с своята консумация?!, например какво лошо прави онзи, който не е женен, но се наслаждава на женската красота без да причинява зло на когото и да е от човеците?!
    порочната човешка любов и любовта която Бог изисква от нас са две различни неща
    Последно редактирано от defender : 08-31-2012 на 13:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си