- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- В какво вярвате?
Пфффф бракът е институция, и е измислен и усъвършенстван именно с цел движене на държавата и подпомагане на племето, селото, града, а в последствие и държавата. Така че възприемането му като "божие е тайнство" е било въпрос на време. Също както неудобните са били наричани вещици, другите държави - грешници, изчадия на ада и т.н.... "божиите тайнства" се изменят според условията. Иначе обективно погледнато самият брак си е пълна простотия.
(Смешен си ей, чекиджия мръсен, Хахаххах с това ще те бъзикам до края на живота ти. Смешни са опитите ти да защитиш глупости измислени от тесногръди хора. Интересно как християните са за това хората да бъдат плодовити и да се множат, а пък отричат предбрачният секс и му придават някакви точно "определени от бога" граници..... Жалка работа, измислена от сексуално въздържали се свещенници....
Отсега нататък мисля да пиша от този профил....
Да, сериозни ти задавам този въпрос.
Защо не зададеш тези въпроси на някой който вече се е проектирал ?
За себе си знам, че християнския господ не съществува, аз съм се появила след като родителите ми са благоволили да ме направят и цел на съществуването която е константа за всички не може да съществува.
Аз що ли достигнах тези състояния без да паля нищо и да изпадам в някакви си състояния. Баланса вярно, че е нарушен, естествена еволюция при изкуствен подбор не може и да има, но ако живеехме само за да изпълняваме основни биологични нужди щяхме още да сме в пещерите. Мисля, че е важно да опазим средата, както за себе си, така и за бъдещото поколение, но така или иначе човечеството и планетата няма да съществуват вечно. Съдбата на планетата ни е да бъде неизбежно изпепелена, ние едва ли ще я унищожим, по-скоро тя ще съсипе нас като биологичен вид.
Защото мила не мога да се доверя на такъв,който ми каже,че се е проектирал.И всяко нещо си има цел.Цел да съществува.Може планетата да ни съсипе,може ние да се замеряме с ракети,може Вселената да реши да ни унищожи,както и ЦЯЛАТА планета и така.Фактът е,че все ще бъдем унищожениНоооо не се плашете! :Д Еми не му се гледали 15 минути клипче.И тва е spirit science тва е направено от човек,който разбира от тези неща,по самото клипче си личи.И защо ми казваш пак wikipedia като ти казах,че там не е вярно.Разликата е,че в осъзнатия сън,хем не знаем откъде сме дошли,хем го правим несъзнателно,несъзнателно излизаме от тялото,при астралната проекция е обратното.И пак ти казвам гледай клипчето.Rebirthing наистина ли си стигала до астрална проекция wow БРАВО!
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Ох, моя грешка, нямах предвид, че съм достигала някакви състояния, а изводи.
Била съм иначе в по-дълбока медитация където наистина усещам преграда, като преграда между 'два свята', но нещо ме спира да се отпусна достатъчно. Ако това е астрална проекция или достигане на 'нирвана', определено не е за всеки и вероятно може да е опасно, а може би просто мозъкът ми се бъзика с мен.
А ти след като не вярваш на такива които са се проектирали, защо вярваш на този който казва, че сме 'проект' на Анунаките ?