.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 827

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Шахът в случая беше спорът. А именно че не можеш да победиш в спор, някой който отказва изобщо да приеме начините по които се провежда дискусията. Също както един гълъб, който не знае как се играе шах, може само да сере и да бута фигурките, така и ти можеш само да ръсиш глупости, защото не знаеш и не спазваш правилата за провеждане на спора - кое се приема за истина и с какви аргументи. Ти приемаш че нещо е възможно и без аргументи. Тоест не спазваш правилата, и затова само "сереш". Това беше смисъла на метафората, а не че дъската е живота и виждаш ли понеже ние имаме различен светоглед, затова и не играем според божийте правила на играта живот. Изобщо нищо не успя да вденеш, защото си посредствен малоумник, и усещам че тихичко дори се гордееш с това.
    ами както виждаш с това твое мнение ти сам потвърждаваш, че вярващи и неверници имат различен светоглед.

аз говорех за моята метафора с шаха (мнение 764), не за неговата (мнение 762).
    Последно редактирано от defender : 10-25-2012 на 15:32

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението

и аз говорех за моята метафора с шаха (мнение 764) не за неговата. (мнение 762)
    Метафората си е една, не можеш да я разбираш както си искаш. Ако искаш да дадеш друга метафора, първо я кажи цялата и я определи точно. Пфффф много си тъп. Сега се обясняваш и междувременно си поправяш старите мнения, защото всъщност не си разбрал метафората, а сега си измисляш, че си дал нова. Самоубий се и стига си "дрискал по дъската".

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Метафората си е една, не можеш да я разбираш както си искаш. Ако искаш да дадеш друга метафора, първо я кажи цялата и я определи точно. Пфффф много си тъп. Сега се обясняваш и междувременно си поправяш старите мнения, защото всъщност не си разбрал метафората, а сега си измисляш, че си дал нова. Самоубий се и стига си "дрискал по дъската".
    аз дадох своя метафора на случката и след това си коментирах нея,.................. къв ти е скапания сатанистки проблем на тебе бре.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    аз дадох своя метафора на случката и след това си коментирах нея,.................. къв ти е скапания сатанистки проблем на тебе бре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си