- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Израстък на пениса като го загола
 Отговор в тема
 Отговор в тема

От вчера забелязах накакъв израстък на пениса ми като го загола се вижда и няма идея от какво е но излежда доста притеснително и нямам идея от какво може да е.Секс не съм правил от 2 месеца, а и преди това съм правил само с момиче което е нямало болести никога.Стои много гадно и е като заострено не е подуто като пъпка дебело.Ако някой знае нещо по въпроса да помага моля.
Може да е херпес. Виж дали се образува мехур отгоре му. Ако не - може и брадавица да е. Посети уролог - не оставяй така нещата.
Ушев педераст!

Не се образува мехур отгоре.А и то е тънко доста.Като кожичката под главичката е даже по тънко.А каква може да е причината за появата след като не е предадено по полов път ?
Марш на лекар..С това шега не бива..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

На какъв лекар се ходи за тия работи ?
Инкубационния период на херпеса е точно 2 месеца - за това те попитах. Ти може тогава да си хванал нещо, а сега да се проявява.
Ушев педераст!

Ами последните 4-5 месеца постоянно ми излизат херпеси по устата и ходих на лекар ми изписа едно мазило което много бързо ги маха.Дали да пробвам с него да намажа и на патлака
ми пробвай
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Можеш да си направиш промивки с разтвор от калиев перманганат, докато отидеш на уролог - тъкмо ще поддържаш безупречна хигиена с него. Други мазила не използвай, освен ако изрично не са ти предписани за "патлака".
Ушев педераст!

Това с калиевия перманганат ме е страх да не объркам нещо разтвора и да му става лошо на патлака
Давай направо в калиев цианид, тоя перманганат е за аматьори!
от калиев перманганат няма кво да ти стане бре сложи така да се оцвети малко водата като червено вино и после измий патлака
ама продължава да го нарича патлака
Патлака OP
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Еми аз 1 път го казах и някой след мене го одобри и си продължавам щом така ви харесва.Иначе най удобно ми е хуя да кажа ама да не се сърди някой.И така мазах си хуя с това дето ми дадоха за херпесите на устата и засега ефект май няма.Може да ми се струва че е намаляло малко тва, ама не се знае от кво са пак ще го мажа с тва и ще видиме
най-добре е да отидеш на уролог
Иди на уролог, е, паток! 10 пъти ти го казаха! Не се мажи с никакви бакии, ами иди да те види човека и да ти каже какво е и какво да правиш!

Кондилом е.Ходих на уролог и мислеше да ме праща на горене ама вика айде първо на кожен лекар ще те пратиме да ти изпише мазила и чак ако не стане с тях тогава горене.Изписаха ми Кондилин и ми каза по листовката квото пише така да процедирам.Обаче пише да се маже само кадето е мястото че гори и незнам си кво.Проблема е че мястото е от вътрешната страна и само като го загола се вижда.След като го намажа и го пусна кура си се затваря и сигурно това се разнася и в други участъци.Накакви мнения ?
дръж го забелен постоянно