.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Това, че някой ти е казал какво мисли за теб и те е наругал, не го прави лицемер. А точно обратното. Лицемерие е да се държи мило и невинно, а наум или зад гърба ти да те храни.

Не винаги е лошо да си лицемерен (мое мнение). Често се налага да прикриваш неприятни чувства зад сладки приказки и да премълчаваш критика и обиди, за да постигнеш нещо. Нарича се дипломация. Аз не го умея - в повечето случаи си казвам всичко. Не харесвам лицемери и не дружа с такива. Но са ми забавни.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Това, че някой ти е казал какво мисли за теб и те е наругал, не го прави лицемер.
    Напротив Лицемер е, защото преди товаа ти се умилква и ти ходи по задникаа пък после ти говори зад гърба, знам много случаи, в които ме е хранила ей-така и пред мен е една - зад гърба ми, друга. Само че този път е решила да си ме храни открито и.. както казах повече не посмя да излезе с нас ;x

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Зависи в какво настроение съм хаха... Обикновено не обичам да се заяждам и да злобея кой знае колко,ноо... гледам да не остана длъжна и поне ако обиждам,то да е чрез истината.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението

Не винаги е лошо да си лицемерен (мое мнение). Често се налага да прикриваш неприятни чувства зад сладки приказки и да премълчаваш критика и обиди, за да постигнеш нещо. Нарича се дипломация. Аз не го умея - в повечето случаи си казвам всичко. Не харесвам лицемери и не дружа с такива. Но са ми забавни.
    съгласна съм.Да си честен също не винаги се харесва.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си