-Продължавайте. Намирам, че казвате изключително интересни неща.

– НИЕ СМЕ НАЙ-МОГЪЩОТО ИНТЕРНАЦИОНАЛНО ТЯЛО от хора на света! Вярвате ли го?

– Вие говорите с такова самочувств…

– Ако искаме можем да разрушим икономиката на която и да е страна.И то без дори хората в нея да разберат това.

(Повечето въобще не знаят, че чрез системата на еврейският Федерален Резерв, парите им се крадат и се източва икономиката)

– Очаквам да бъдете искрен с мен.

– Да,това е истина.Ние сме умни.Ние сме могъщи.В подходящото време ще смесим вашите жени нееврейки с черните и след 50 години ще бъдете омешани.Негрите обичат да чукат вашите бели жени.Ние ги поощряваме, като по този начин ги използваме за нашите цели.

– Спомням си, Вие казахте, че черните ви служат за някаква цел.

– Да,ние ще ги използваме, за да придобием голямо преимущество.

(Негрите роби бяха вкарани в Америка чрез еврейски търговски кораби и търгове.)

–И предполагам,да ги унищожите, след като са си изпълнили предназначението.

– Да! Вие и аз знаем, че те са нисши хора,тъпа раса, но могат да бъдат полезни с помощта на парите. Имам предвид много,много пари. Негрите ще направят всичко за пари.И така, когато времето дойде, а Вие може и да доживеете до този момент и да го видите. Ние ЩЕ ИМАМЕ ПЪЛЕН КОНТРОЛ НАД ВАС,докато вие ГЛУПАВИТЕ ХРИСТИЯНИ чакате вашия Христос, самозванецът, да се върне като ваш спасител.

– Долавям нотка на горчивина в гласа Ви.

– Няма такова нещо. Защо да има?
Ние сме отгоре !

– И когато цялата тази гнусна и мръсна история излезе наяве, резултатът ще бъде едно възстанало гражданство, едно гневно гражданство,което ще иска да ви унищожи.

–КАК? Питам Ви как?
Вие не можете да стигнете до хората.Ние контролираме всичко. Никой,никой не може да стигне до хората, ако не мине преди това през нашия медиен контрол.

(Председателя на АВС е Леонард Голденсон,
президент на CBS – Джеймс Розенфилд,
председател на RSC – Давид Сарноф,
главен изпълнителен директор на NBC – Фред Сивмърман,
президент на PBS – Лорънс Гросман,
председател на Time – Артур Хейскел,
редактор на US News and World Report – Марвин Стоун,
главен изпълнителен директор на Dow Jones – Уорън Филипс,
редактор на Newsweek – Лестър Бърнстейн,
президент на TV Guide – Уолтър Аненберг,
президент на New York Times – фамилията Сулцбергер,
продуцент на телевизионни програми- Норман Лиър–тези и още много други са евреи! )

Ние сме я подредили цялата тази работа.Ние покварихме вашите църкви напълно и ние сега контролираме образователната система в САЩ. Ние в действителност имаме пълен контрол над организираното християнство.Почти навсякъде и напълно.

–Намирам, че много от нещата, които казвате са отблъскващи.Начинът, по който ги казвате.
Изглеждате откровен, но все още не сте ми отговорили на въпроса, който Ви зададох преди–вярвате ли, че Йисус Христос е бил евреин?

– Както Ви казах, Джейк би Ви дал наистина един интелигентен отговор. Знам, че повечето от нашите приятели, деца и хората, с които съм израснал, всъщност всичките наши приятели, бих казал всички те, не вярват, че Христос е бил евреин. Той е бил измамник. Самозванец.Милиони по света сега вярват, че християнството се основава на лъжлив и целенасочено неверен превод на вашата Библия.Христос е бил измамник.Дори Националният Съвет на Църквите е съгласен, че има фалшив превод на Библията,която твоите хора уважават.Тя е построена от лъжи.

– Според последните научни изследвания, вашите прадеди не са израелтяни, а монголи и азиатци от Източна Европа и Западна Азия, така че дедите ви са били на хиляди мили от Свещената Земя.Те изобщо никога не са я виждали, което доказва, че вашият народ не е избран от Бога.

– И какво от това?Каква е разликата?

– На нас с години ни се преподава голямата лъжа,че евреите са "избрания народ", така че има разлика и то много сериозна разлика.

–Каква сериозна разлика?

–Това не доказва ли,че по-голямата част от евреите днес са хазари по своя произход и Вашите предци никога не са стъпвали на земята, по която е ходил Христос.Те никога не са знаели за Йерусалим и Палестина,така че как биха могли да…

-КАКВА РАЗЛИКА,МАМКА МУ?КАКВА ?

–Аз намирам, че много от това, което казвате е отвращаващо.Вашето арогантно самохвалство, така да се каже, признавайки, че сте част от този гигантски…този гнусен заговор срещу човечеството, като от време на време се опитвате да подминавате и омаловажавате нещата казвайки "каква е разликата".Толкова много от това, което признахте, ме изуми. Всъщност аз просто нямам ду...

-Това е защото си неевреин.Ти не разбираш.Никога няма да разбереш.Докато не стане вече много късно. Моята надежда лично е, че американците не разбират.

– Вие казахте толкова много неща, че хората могат да не Ви повярват...на това интервю…

– Ами ето защо ние ви контролираме днес. Това е една от причините.Вашите хора НЕ вярват.Не вярват,че е възможно ,за който и да е народ, или раса, да свърши това, което ние свършихме за няколко стотин години. Неевреинът е глупав. НИЕ сме интелигентните. Аз ще стана много важна личност в и извън Вашингтон и то скоро. Възнамерявам да стана известен в цялата страна.Ще слушате и ще четете за мен в бъдеще. Аз съм млад и имам смелостта да ви кажа повече отколкото всеки друг евреин би дръзнал да ви каже–поне не публично.Аз се излагам на опасност по този начин.Някои неща от това, което Ви казах е част от ВЪТРЕШНАТА, НЕВИДИМА ДЕЙНОСТ НА ЕВРЕЙСТВОТО.

– Като ви наблюдавам сега, за мен Вие сте едно жалко копеле !
Вие всич…

–Никой досега не ме е наричал копеле безнаказано !

–Вие всички сте достойни за презрение, долни и отвратит…

–Ще ти счупя шибаната тиква, ако ми кажеш пак "копеле"…

– Не бих опитал,ако бях на Ваше място.Аз също имам приятели.Много от тях биха пожелали да Ви срещнат насаме.Затова нека се придържаме към официалния тон, както беше предвидено в начал...

-OY VA I, Oy Vay oy vay iz mir.

-Какво значи това?

-Няма да разбереш.