- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Асоциации
Разрових се и не видях такава тема, дано да няма.
Ще се пробвам да обясня играта. Значи трябва да кажете дума, която да свързвате логически с предишната. Например аз казвам "закуска" и следващия потребител казва "палачинки" и така...
Дано ви хареса!
Да започнем с:
ЛЯТО![]()
Море .............
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Полякините в Слънчев бряг
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
нощ..........
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
мрак ..............
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Аз я знам по друг начин играта, но както и да е. / тъмнина
сол
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
сега не знам на тъмнина ли трябва да се даде асоциация или на сол?
на сол.))
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
и аз я знам по друг начин ;D
захар ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
еми аз я знам така, но ако не ви е интересно може да сменим правилата
сладко
Как я знаете?
шоколад
почивка .........