- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Искам да си имам гадже!
Hey single ladies, wondering where all the great guys are?? They are in the friend circle where you left them
Последно редактирано от michel1 : 04-17-2012 на 15:36
Ми имай си
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Аз се запознавам тука у кофата
Законът е закон,
но той врата в полето е
Аз искам да си имам динозавър, ама нъцки. Като не знам как да си хвана динозавър си седя без динозавър и пиша по форумите колко ме е яд, че в момента не мога да яздя динозавър, сещаш се.
Много яко го описваш ;д ще си намериш спокич
nigga stole my bike
Купи си от столипиново![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
БожиятАгнец е мацка бе![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
България не ме обича, а аз съм ебати и пича...... да ти еба ......
Законът е закон,
но той врата в полето е
Оф не им обръщай внимание на тези коментари. Истината е, че ние жените си намираме гаджета много по-лесно, отколкото мъжете. Но има също така толкова много момичета, които също са сами и искат да бъдат с някого. Трябва да имаш търпение, да не се отказваш, да поемаш повече инициатива, можеш даже да се запознаваш със случайни момичета и да видиш дали ще излезе нещо. За всеки влак си има пътник.
Мииилия![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Иначе гледай от положителната страна - ако имаш гадже, ти трябва да и купуваш билетите, да я черпиш, да и угаждаш ...![]()
И аз не съм, ама все ще си намериш дупка за чукане![]()
Казват че мацките по дискотеките в Студентски са лесни.![]()
Най-хубавото е, че са със собствен терен - таковате се и сутринта се изнизваш от общежитието.![]()
аз пък обичам да си ги каня вкъщи, нешо да измият, да изчистят, да сготвят тва онова.
Брат, щом тукашните пички не ти пускат не очаквай, че като отидеш другаде ще ти пускат. Там са мнооого над нивото на тукашните. Не е в страната проблемът, а в теб. И този проблем с мрънкане по форумите не се решава. Не ставай атеншън курва, а си работи над проблемите. Сам, без да ни занимваш, на ум, ако може.![]()