- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Виииижте какво измислих ^__
Помниш ли ЦсКА като падна от Левси с 1 на 7![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
А съставите помниш ли ги?!Много смешни станахте говедата две победи с голяма голова разлика направихте и айдее давай с тва ще се гордеем следващите 50 години.. Пусни си телевизора и чуй коя песен пеят 10 000 фена на ЦСКА - песента на победата!9 пъти поред 5 основни играча продадоха и пак 9 поредни победи кво има да се говори?
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Аз футбол спрях да гледам отдавна , особено бг първенството никак не ми е привлекателно
Дузпа за Левси але але але.... але але але
Законът е закон,
но той врата в полето е
блъфираш ли нещо лефски са в 9 часа
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Не бе пея си песничка просто, изобщо не знам кой кога играй![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Иначе виж какво си имам в стаята http://store.picbg.net/pubpic/B5/2A/...2f0301b52a.jpg![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
искам да се върнете на спора м/у Тупак и Бетовен за да мога да си изкажа мнението >.<
Голям приятел на 2Pac още от деца и свидетел на убийството на 2Pac. Израстнали са заедно няма как да го предаде и за това. Щел е да каже кой е убиеца
А това е пречка за някой , щом още не е разкрито кой е убиеца на 2Pac със сигурност и никой може би няма да узнае![]()
Малко се поразчетох и се оказа, че това е последната песен с видео клип на 2рас преди да умре
Законът е закон,
но той врата в полето е
Я направи една тема за Тупак и пиши някви работи за него.
Харесай страницата от подписа ми , аз съм админ там![]()
станицата просто харесайте там пиша много неща и снимки ще ви е интересно![]()
Стамене,душице, чак аз се фейспалмнах.
Моля те, стегни се.
Колкото идобър да е тупак, абсолютно по никакъв начин не можеш да направиш сравнение между него и Бетовен, не само, защото Бетовен е приблизително 1000пъти по-добър, но и те 'работят' в различни сфери.
"Бетовен по цял ден е седял у тях и е композирал музика''. Ами, да! Благодарение на него, света в момента разполага с невероятни произведения, жалко, че броят на ценителите е сравнително нисък. Тупак, колкото и да е добър, с почти нищо не е допринесъл за развитието на световната музика, той си пее неговите си работи, както всеки друг рапър, ако следваме логиката ти, би трябвало и да кажем : " Апф, Моцарт е супер зле, не е излизал от тях - само е композирал, а Дрейк, лил Уейн и Соулджа бой изобщо не могат да бъдат принизени до такава степен, че да бъдат сравнени с него".
Моля те, стегни се.
хнахаха ама мен не ме ебе какво мислите.За разлика от вас , които доста ви касае аз какво мисля.
![]()
Да за мен Tupac е повече.И спирам да влизам в тоя лайнян форум.
![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 05-01-2012 на 15:55