- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Отслабване с канела
Та въпроса ми е може ли да се отслабне с канела, това мит ли е или реалност. Ето сайта от който взех инфото http://lekuva.net/31249/otslabnete-d...-s-kanela.html
Пробвах веднъж и нещо не се получи, но ти пожелавам успех дано при теб да стане нещо..
абе яя.......
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
че е глупост
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
тренирай и спазвай диета, мани я тая канела и вода
sapphire5![]()
какво какво ? Инсанити ???????????
sapphire5![]()
Не.Всичко е до калориен излишък и тренировки.Просто и ясно.
http://zamunda.net/details.php?id=272066&hit=1 Заповядай
Окей за тренировките но като волята при мен е в по малки количества искам да си създам нещо като правилца за да ми е по лесно.
абе кажи некви тъпи упражненияа като нямаш воля пробвай се, но не очаквай резултати
sapphire5![]()
Минал съм я без диета и имаше добри резултати като физическа сила. Можех да правя с около 10-15 лицеви повече, тичах и скачах повече, можех да правя повече упражнения с значително по малко почивки, абе с две думи си бях в отлично състояние ама пак с мазнини по тялото. Иначе коремчето се беше поприбрало биваше пак. Ама няма свалени килограми и мазнини без диетата. За това питам за диета и да почва че докато свърша упражненията да съм дзвер. Макар че слабо да постигна всичко което имам ама все пак мога да повторя и да потретя даже нали? Та какво ще предложиш като диета?
еми ти ква специална диета искаш......... намаляш въглехидратите и тва е......
sapphire5![]()
храненията когато ти е удобно, а мляко и яйца си яж
sapphire5![]()
значи след тренировка само протеин, да речем 15 мин след тренировка, а най-късно 2 часа преди лягане яж
sapphire5![]()
точно така, но така или иначе сам каза че нямаш воля, не се задълбочавай дали нискомаслено или пълномаслено, просто си хапвай умерено
sapphire5![]()
вярно че казах че си нямам волята ама не мислех че хич нямам ами че имам ама в някои случаи не ми е достатъчна не че хич не ми се намира. мерси за инфото. трябва в най скоро време да се хващам в ръце че за лятото поне някакво приличие да имам че постоянно съм си някакъв пухкав ама не ме радва искам да съм си слаб и мускулест и релефен и изверг и машинаповечето неща няма да мога да ги направя ама поне 10 килца така за 2 месеца ако мога да махна ше е супер
ако си прекалено дебел килата вървят по-лесно надолу ама то няма и да ти личи много де, ако си много дебел, а тези 10 кг за 2 месеца бая воля ще им трябва
sapphire5![]()
нали знаеш че когато има желание има и начинбях се надъхал на едно гадже и за един месец свалих 10 кила с разделното хранене. ама повече няма да повторя тая диета че гастрит хванах заради нея. само някой да ми даде мотивация с нещо гледай какво става
че направо ми писна да съм дебел. се като се разхождаме из квартала приятелите могат да се набират аз сланините ми тежат и не става работата. много тъпо е така.
еми то се почва все от някъде и вече зависи от теб
sapphire5![]()