.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Писах му в скайп, защото беше събота, а той не живее в града и няма как да се видим освен ако не го бях направила днес на даскало. И ако бях го направила днес, ума ми щеше да е там (не че сега не е,заради това какво мисли, ама..) и не се знаеше дали щях да събера смелост да му се извиня.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от svetlinova97 Виж мнението
    Писах му в скайп, защото беше събота, а той не живее в града и няма как да се видим освен ако не го бях направила днес на даскало. И ако бях го направила днес, ума ми щеше да е там (не че сега не е,заради това какво мисли, ама..) и не се знаеше дали щях да събера смелост да му се извиня.
    Смелост?! Само плюсове ще имаш от това.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Така е, ама не винаги я има човек. Не съм сигурна дали щях да я имам, ако се бях изправила пред него.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от svetlinova97 Виж мнението
    Така е, ама не винаги я има човек. Не съм сигурна дали щях да я имам, ако се бях изправила пред него.
    Сега имаш тази възможност! Никой няма да те изяде, а той ще остане поласкан. Дължиш му го.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Добре,че поне си осъзнала за грешката
    Добре си направила

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си