- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Много съм слаб, какво да направя?
10 кг дъмбел за начинаещ е много, дори да може да го вдига, ще го прави неправилно.
Та по темата. Без ядене килограми няма да вдигнеш. Поне като си на село ще можеш да ядеш истинска храна, така че това е добре. Яж стабилно поне по 4-5 пъти дневно. Наблягай на протеини. Месо, яйца, мляко, ядки, боб, леща. Никога не стой гладен. Гледай да спиш поне по 8-9 часа дневно.
За тренировките - много ще ти е трудно ако не намериш поне един лост и успоредка. Ако не - и някой здрав клон става за набирания. Разгледай раздела и пиши в гугъл - за тренировки в домашни условия теми има колкото искаш.
Zip, как вървят нещата при теб, всичко окей?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
О, да, окей съм си. Нямах интернет за доста дълго време, та затова ви напуснах така изненадващо. Иначе съм станал редовен лостаджия, тъй като нямам пари за фитнес
Гледам много западнал форума обаче след тоя 'ъпдейт'..
хммммммм.....
Последно редактирано от awerw : 04-28-2012 на 17:51
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
цц цц ц аве що нещо не мога да се напомпам във фитнеса както хората ... правя ,бицепс , трицепс .. всико - и не мога се напомпя... мамка му
ти какво разбираш от напомпване ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ами преди ръцете ми ставаха супер големи , но последните 2 пъти не се помпят достатъчно..
абе ти си ми много съмнителен ице хД
sapphire5![]()
кой го казва.. а темите на awere ?![]()
Кое беше момичецето ,което редактира в предишния коментар ?![]()
какви теми бе мен![]()
sapphire5![]()
те въпросите минаха и заминаха и вече на авера треа му задават въпроси![]()
sapphire5![]()
по-скоро ти от мене да учиш![]()
sapphire5![]()
малчо си още малчоган : ) ,ама добре се развиваш
И аз 9 клас бях като теб - научих се на лицеви опори, правих коремно възлизане и се мислих ,за много опитен и напреднал![]()
работата е там, че аз лицеви правя от доста по-малък и коремното го мога от по-малък и ти в 9 клас не си могъл да вдигнеш килограмите, които аз вдигам сега, нито си бил на моите мерки![]()
sapphire5![]()
Никога не ме е било страх да не падна........ имаше го този момент по едно време, но от 6 месеца и повече си го правя на абсолютно всеки лост.... а аз в момента съм 75кг и бас ловя че дъмбелите които вдигам няма да можеш да ги мръднеш
sapphire5![]()
брат сега мерих на кантара колко кг бяха гирите ,които точно 9 клас вдигах за бицепс
По 4,5 кг е едната , а аз вдигах двете с една ръка - 9 кг ;d
А 8 клас започнах от начало с едната и постепенно напреднах
А сега не ,че съм станал много силен ,но бас държа ,че няма да можеш да вдигаш килограмите във всички упражнения във фитнеса ,които вдигам аз : ))
еее ти сега във всички упражнения, и как така си вдигал 2 гири на една ръка, те не могат да се хванат ?
sapphire5![]()
;d ;D хайде стига сме си мерили пишки
Все пак 2 години не са малко , продължавай да тренираш![]()
e ти пък ? Как да не могат да се хванат?
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B3...r:41,s:47,i:92 -от този тип са
е не могат, а дори да можеш да ги хванеш ще е супер неудобно
sapphire5![]()
ти кво искаш сега да ги снимам точно моите как могат да се вдигат с една ръка?
Не казвам,че е удобно ,но можеhttp://www.vbox7.com/play:12b558d6&start=8