Значи на 18 години съм, още девствен и вече просто не издържам. Видя ли някоя по-изваяна и стегната по улицата(а, за бога.. такива има прекалено много) и просто едвам се сдържам да не отида при нея и да я завлека в най-близкия храст. Познавам доста момичета като цяло, но като че ли повечето от тях не ми харесват като визия, а някои от останалите дори и да проявяват някакъв интерес към мен ме е страх, че искат някаква връзка и по-сериозни отношения, а на мен ми е просто за секса. Да не говорим, че тези на които се кефя или са заети или "прекалено известни" или пък с няколко години по-големи от мен. Просто си нямам на идея как да си го поискам. Даже не знам къде евентуално бих го правил, тъй като нашите по цял ден са си в нас. А главният проблем идва от това, че освен, че ми се ебе та две и две не виждам, съм и кажи речи влюбен(всъщност много влюбен), но нещата с момичето вървят прекалено бавно и даже евентуално да тръгнем по някое време(а аз имам чувството, че искам да прекарам остатъка от живота си с нея...наистина до сега не съм се влюбвал толкова силно и по мое мнение ужасно много си пасваме, а за общите ни интереси да не говорим...както и да е), някак си не изпитвам сексуално влечение към нея. Когато съм до нея сърцето ми ще изхвръкне и в интерес на истината тя е единственото момиче, което все още ми харесва веднага след мастурбация(надявам се знаете за какво говоря). Просто имайки в предвид колко съм разгонен направо си ме е страх да се пробвам с нея, защото не знам при това ми състояние до колко съм способен да имам сериозна връзка.

Не знам вече какво да правя. Ако дадете някой съвет относно това как да си поискам секс и изобщо дали да се занимавам с това ами да си я карам на ръчна още известно време и да се отдам на любовта ще ви бъда много благодарен.