.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Обясни ми как много я обичаш, искаш да прекараш остатъка от живота си с нея, а не те привлича сексуално, като предпочиташ да спиш с други.

И аз, като бях на 14-15 бях точно толкова разгонен като теб в момента. Ще ти дам един акъл. На 18 си, девствен си, което е доказателство за това, че си неопитен с момичетата. Най-доброто ти решение в момента е да си намериш приятелка или приятелка само за секс. Недей търси да топнеш чушката за една нощ, щото след няколко часа пак щи се ебе и пак няма да има кво.

Единствената причина, поради която смяташ, че с това момиче, в което си влюбен ще стане бавно е защото сам си поставяш граници. Ти смяташ, че ще ти трябва много време, но реалността е, че ако едно момиче те харесва, ти я харесваш и знаеш какво правиш, леглото не е утопия, както съществува в твоето съзнание, а нещо съвсем нормално, което става по-бързо, отколкото очакваш.

И на един познат това разправям, а не ме слуша.. не правил секс от около година, сега наистина си харесал една, говорят си, базикат се, прави й се на ентелект, абе всичко, но не я кани да излязат двамата.. Точно това е. Дори някое момиче да те хареса, ако не предприемеш действие, рано или късно влизаш във френд листа, дори и в началото да е имала някакви симпатии.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Обясни ми как много я обичаш, искаш да прекараш остатъка от живота си с нея, а не те привлича сексуално, като предпочиташ да спиш с други.
    Да, по дяволите! "Остатъкът от живота" си е доста дълъг срок, а ако сега не го вдигаш от нея... значи просто не е за теб. Знам ли... аз си представям остатъка от живота като едно доста приятно временце, в което да се изкъртвам от секс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си