.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Фен

Ускорител за тен на Eveline?

Някой случайно да знае къде се продава този лосион, освен онлайн магазините?
    mom4e sam

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    В DM има, но ти препоръчвам на Nivea.

Оо хубав е аз се мажа с него и имам много тъмен тен. взех го от лекси но сега нз дали има провери в дм както каза годес

Град
    София
    А това да не е този със златните частички вътре ?

не няма никакви частички

Супер фен Аватара на gabri3lla
    В аптеките, ако говориш за това http://prikachi.com/files/1031821f.jpg
    Уникално добро е, за 5 дни бях станала като въглен с него

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Голям фен Аватара на mey_si
    До кожа си е явно,на мен не ми подейства въобще..

Фен
    Взех си го много е хубавввв
    mom4e sam

Голям фен Аватара на cheburashka
    е аз например съм доста беличка, една ли биха ми подействали подобни продукти

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз ще ви препоръчам един много ефикасен начин,да се сдобиете бързо с тен ( не е лосион, под влиянието на сл.лъчи ):
    купете си това олио на Джонсън http://apteka.framar.bg/30061352/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
    ,и когато отидете на плажа се намажете с него.Когато легнете на хавлията и забравите за всичко,от шума на вълните,мигновенно ще потъмнеете.Похвалиха ми този начин,тъй като олиото лъщи малко,и така привлича лъчите на слънцето.Така хем ще имате бърз тен,хем ще успеете да хидратирате кожата си

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Аз ще ви препоръчам един много ефикасен начин,да се сдобиете бързо с тен ( не е лосион, под влиянието на сл.лъчи ):
    купете си това олио на Джонсън http://apteka.framar.bg/30061352/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
    ,и когато отидете на плажа се намажете с него.Когато легнете на хавлията и забравите за всичко,от шума на вълните,мигновенно ще потъмнеете.Похвалиха ми този начин,тъй като олиото лъщи малко,и така привлича лъчите на слънцето.Така хем ще имате бърз тен,хем ще успеете да хидратирате кожата си
    Това с почерняването от шумът на вълните не го схванах, но за олиото съм съгласна. Лилавото мирише просто божествено. От него наистина се почернява по-бързо, просто защото няма фактор и си е олио, привлича слънцето.
    Иначе аз миналата година ползвах това и съм доста доволна:
    http://www.multipharm.eu/userfiles/p...roduct_827.jpg

с готварско или бебешко олио може да се хване прекрасен тен, но е вредно да се излагаме така на пряка слънчева светлина през лятото, по-добре специален продукт, дори и с минимален фактор, макар че съм виждала олио за плаж без фактор.....

аз миналото лято ползвах олио на Каротен, доста съм беличка, първите пъти, когато се пекох, ползвах мляко с висок фактор, а след това не се сдържах и минах на олио
    винаги съм искала хубав тен

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    с готварско или бебешко олио може да се хване прекрасен тен, но е вредно да се излагаме така на пряка слънчева светлина през лятото, по-добре специален продукт, дори и с минимален фактор, макар че съм виждала олио за плаж без фактор.....
    Зехтин се ползва по-скоро. Иначе тези специализираните ускорители също нямат фактор. И аз не ползвам...много рядко слагам и то нисък.

Да,със зехтин е по-добре от готварско олио.Но това на Нивеа май има слънцезащитен фактор,така че то е за предпочитане
    Само да кажа,че съм голям индианец в сайта и искам да попитам от къде мога да видя в кои теми съм писала :Д Къде излизат и отговорите на другите потребители по темите,в които съм писала Съжалявам за тъпите въпроси,но ..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Да,със зехтин е по-добре от готварско олио.Но това на Нивеа май има слънцезащитен фактор,така че то е за предпочитане
    Само да кажа,че съм голям индианец в сайта и искам да попитам от къде мога да видя в кои теми съм писала :Д Къде излизат и отговорите на другите потребители по темите,в които съм писала Съжалявам за тъпите въпроси,но ..
    Не, специално на тази Нивеа няма фактор.

Горе в дясно, под "ФОРУМ"--> Бързи връзки-->Списък с темите за които сте абонирани

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ооо със зехтина определено става доста добре... Аз миналото лято бях на почивка с нашите и нямах олио, за това реших да се намажа със зехтин (носех си заради маската за коса ) за 1 ден почернях доста доста достаа ;dd
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Мега фен Аватара на Зайче..
    Аз пък познавам една, която се маже със свинска мас, за да хваща тен.. о.О

всеки с неговите бабешки методи

Аз от 6 процедури и съм циганин.... камо ли с олио...

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Не, специално на тази Нивеа няма фактор.

Горе в дясно, под "ФОРУМ"--> Бързи връзки-->Списък с темите за които сте абонирани
    Оооо,благодаря ти с цялото си сърце !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си