- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дали ме харесва?
Значи преди около месец ходих на гости на една приятелка в селото където живее и спах в тях. Вечерта излязохме ние и още 3 момчета (нейни приятели) . След това отидохме в тях да ядем с нейното гадже и още едно момче . И приятелката ми и гаджето й отидоха в другата стая и ние останахме само с момчето. Нищо не е станало, но той само се чудеше как да ме разсмее. Оттогава всеки ден като се обадя на приятелката ми и той само иска да ме чуе, не си говорим смислени неща по-скоро самo някви закачки. И вчера тя пак ми се обади , той й взе телефона и ме покани да хода. И горе долу така. Малко тъпо ви обясних Знам че ще ми кажете че не сте ясновидци, но все пак горе долу как мислите ?
П.С. Знам че темата не е за тук, обаче това е най разглеждамния раздел, ако прецените я махнете![]()
хайде без излишни коментари моляя, написала съм който прецени нека я маха !
КОЗМЕТИКА И ДИЕТИ?! И щото е посещаем раздел, дай да бутаме всички квото ни падне, нали..
Иначе, питай приятелката си, след като го познава. Прекарвала е повече време с него, от колкото ти, така че би могла да забележи промяна в поведението му и т.н. Излезте няколко пъти двамата и ще видиш.. Не е болка за умиране.
да харесва те![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Направо е полудял по тебе. Не знам как не те е изял до сега.
It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
Destiny.
Бих казала, че може да има някакви симпатии към теб, но той си знае дали те харесва или не, ние няма как да знаем!
Живота е рисуване без гума за триене... : )
И аз мисля,че те харесва щом те кани значи иска да те види пак![]()
Поканата беше нещо от типа на "ела че съм измислили още работи, на които да се смееш"![]()
омг, защо не го попиташ направо ами ни питаш нас? Ние не го познаваме та да ти кажем дали те харесва..
Отиди и ще разбереш
сигурно вече ще си покаже чувствата
Аре стига сте флуудили с ненужните си теми д'гееее. Никого не го интересуват глупостите ви точно в този раздел. Дай да се изсипват вси1ки теми тука тогава....
АКО МОЖЕХ, ЩЯХ ДА Я ИЗТРИЯ, ДА! ...........................
и да, харесва те или може би просто иска да те ч**а, не се заяждам, просто констатирам
На колко сте години?
И да, ако можех щях да изрия темата, но уви - не мога!![]()
Аз бях като тебе преди седмица. Много харесвах едно момче и така като вас се закачахме и се смеехме и една приятелка ми каза че и малко да е ме харесва и аз реших да му кажа че го харесвам и така стана че се хванахме :P тъй че не се страхувай ако не стане работата си оставате приятели и готово.![]()